Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[Grenoble] Festival Intersquat Atac frontal 20-28 març 2010
25 feb 2010
ATAC FRONTAL
del 20 al 28 març 2010 a Grenoble
És la fi de l'hivern. És el retorn dels desallotjaments.

I sí, perquè per a les okupes, les mal-lloga-des, les romanís, les sense-papers, les persones que tenen dificultats a pagar llur lloguer, el retorn dels bons dies, significa igualment la fi de la treva hivernal.
Per mostrar que formes de solidaritat col.lectiva existeixen contra aquestes fosques aberracions, i per fer la llum sobre les malifetes de la propietat privada, del 20 al 28 març 2010 se tindrà un « atac frontal »: un festival intersquat contra els desallotjaments i la propietat privada, per reapropiar-se la vila. Durant el festival, de nombroses activitats seran organitzades per / dins diferents okupes de l'aglomeració grenoblesa: una setmana de concerts, projeccions de films, passejades, àpats vegans, discussions, i força més encara, per fer front a les polítiques gestionàries qui ens podreixen la vi(l)a.


En efecte, inversors-ores privats-des i decididors-dores públics-ques sostenen una lògica d´asepsiació de la vila: destrucció de barriades populars a profit de complexes HQE per quadres dinàmics de CEA (Commissariat de l'Energia Atòmica), expulsió i repressió de poblacions incòmodes ... A Grenoble com arreu, la gentrificació bat el seu ple.
I no són pas les eleccions regionals de 14 i 21 de març qui poden aportar de solucions: qualsevol que sigui llur pertinença política, les elits al poder continuaran sostenint aquestes lògiques urbanes i socials.

Perquè som tots-tes confrontats-des a dificultats d´allotjament, per poder afrontar col.lectivament aquestes qüestions, i perquè no som pas una avant-guarda esclarida, us invitem a participar a « Atac Frontal », una sortida a la llum de la vila de Grenoble per fer empal.lidir d'enveja la MC2 ...




FESTIVAL INTERSQUAT
contra els desallotjaments i la propietat privada ... Recuperem-nos la ciutat!

La fitxa del festival (gran format):
http://grenoble.squat.net/2010-03_Grenoble_Festival_Intersquat-B.jpg

Per contactar:
attaque-frontale ARROBA squat.net




NB: Per la període de festival, s'assaiarà d´albergar tot el món, però no dubteu pas a venir amb tendes, diverses okupes tenen jardins qui seran per acollir-vos igualment d´aquesta manera ... Envieu un mail a l´avanç per prevenir de la vostra arribada SUP. Debut març, un programa d'activitats més precís deuria ser publicat, per donar una mica més de ganes de participar.
Mira també:
http://grenoble.indymedia.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more