Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'Assemblea de Joves de Reus comença una nova etapa
24 feb 2010
Aquest maig farà cinc anys que l'Assemblea de Joves de Reus començava a caminar. En aquest període no hem parat de créixer: hem consolidat una base de militants, hem interioritzat les dinàmiques de funcionament, hem endegat campanyes, hem convocat actes i concentracions i ens hem integrat en projectes d'envergadura. Tot, en la línia de l'autogestió, l’assemblearisme i l’autonomisme com a base de la lluita a nivell local, sense ignorar les realitats globals que ens afecten com a individus, classe, poble i gènere.
cajei.jpg
Arribats en aquest punt, hem apostat per fer un salt endavant. Per això creiem que per no fer decaure el creixement com a col·lectiu, albirar nous horitzons i fer visible la nostra veu i inquietuds a arreu dels Països Catalans serem part, a partir d'ara, de la Coordinadora d'Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), una coordinadora que aglutina i uneix esforços de les diferents assemblees de joves presents a arreu del territori -unes 40-.

La decisió s'ha pres amb consens i s'ha erigit com la millor opció per seguir el procés de maduració del col·lectiu i ser partíceps de les lluites que traspassen les fronteres de Reus, una opció que no desviarà la nostra atenció cap a les problemàtiques locals i de proximitat en cap sentit.

Independència i socialisme!

Assemblea de Joves Reus
Mira també:
http://cajei.cat/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa