Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Denunciem els i les ministres de la Guerra/ Crida a accions descentralitzades arreu de l’illa de Mallorca
23 feb 2010
Què és la jornada d’accions descentralitzades?
Denunciem Ministres de la Guerra


Com bé sabeu, els propers dies 24 i 25 de febrer, els i les Ministres de la Guerra de la UE es reuniran a Mallorca per preparar les seves malifetes.

En les darreres setmanes hi ha hagut xerrades, conferències i alguna acció per denunciar-los. Ara pels dies que hi seran aquí s’han convocat noves protestes.

Per al dia 24, entre altres coses hi ha una manifestació unitària que partirà a les 19 hores de la Plaça d’Espanya de Ciutat sota el lema "Aturem l’Europa del Capital i la Guerra. Per la solidaritat entre els pobles".

Per al dia 25 està convocada una jornada d’accions descentralitzades per tota Mallorca. Convé que expliquem que és això.

Accions descentralitzades són dues coses. D’una banda són accions que es fan per tot el territori, no importa el barri o la localitat, volem que la denúncia s’estengui.

D’altra banda són accions que no tenen perquè estar organitzades ni pel Comité de benvinguda_Ministres de la Guerra ni per l’Assemblea de Moviments Socials. Qualsevol persona, organització, grup d’afinitat, grup d’amics, nina perduda es pot organitzar per fer una acció.

Normalment pensem en grans i espectaculars accions. Benvingudes siguin, però s’ha de tenir en compte que desplegades de pancartes, repartiments d’octavetes, accions teatrals, actes informatius, etc. ja en són accions.

Podem arribar des d’aquí fins on ens arribi la imaginació.

Un altre tema a tenir en compte és com volem donar ressò a la nostra acció. Convé que cada grup que s’organitzi tengui en compte aquest punt. Com a mínim nosaltres posem al vostre abast un correu electrònic on podeu enviar les vostres fotos, comunicats o vídeos: descentralitzades ARROBA riseup.net .

Perquè el dia 25 els i les ministres de la guerra encara seran aquí, cal seguir denunciant-los.


Comité de benvinguda_Ministres de la Guerra
http://comitedebenvinguda.noblogs.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa