Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Plaça Catalunya: 50 hores de vaga de fam per la Igualtat de drets
22 feb 2010
Des del dissabte 27 de febrer a les 12h en Plaça Catalunya fins al dia 1 de març a les 14h
Des del dissabte 27 de febrer a les 12h en Plaça Catalunya fins al dia 1 de març a les 14h, immigrants i autóctons faran una vaga de fam de 50h en solidaritat amb:

-els immigrants tancats en el CIE (Centre d'Internament d'Estrangers) de Zona Franca que s'han posat en vaga de fam per a intentar evitar les seves expulsions.

-La vaga d'immigrants convocada el 1 de març a França i Itàlia.




L'entrada de la llei d'estrangeria ha reduït encara més els drets dels immigrants: posant més difícil poder obtenir els papers i el reagrupament de familiars, facilitant les expulsions.

Els polítics (aquells que van fer ingressos multimilionaris als bancs), ara carreguen contra els immigrants en un discurs xenòfob i manipulador, posant de manifest la coneguda frase de la dreta de "aquí no hi cabem tots".

Al juny (just en finalitzar la presidència europea), es redactarà un reglament de llei on es pot eliminar o retallar l'arrelament (l'única forma d'obtenir papers a part del matrimoni).

A poc a poc, col·lectiu a col·lectiu, estan retallant drets a la gent del carrer: estudiants (Pla Bolonya), majors (reforma del sistema de pensions), immigrants (nova llei d'estrangeria), treballadors (reforma laboral)... Quins seran els següents?

Exigim que tots tinguem els mateixos drets, que si el petroli viatja lliurement entre països, també ho pugui fer la meva veïna. Que cessin les expulsions i els tancaments en els CIEs.
Mira també:
http://enfocant.net/noticia/es-convoca-fran-una-vaga-dimmigrants
http://www.sosracisme.org/accions/comunicat.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat