Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
'Catalunya' ja canta
22 feb 2010
L'Artur Mas va dir ahir a Madrid que veu molt possible un pacte amb el PP quan guany les eleccions a la generalitat... i després va dir que 'Catalunya feia olor' aquest geni de la politica i la economia. Totalment d'acord!
Ja podeu anar insistint en la necessitat de l'autodeterminacio, maulets, que se us amuntega la feina!
Despres de quaranta anys de feixisme espanyol, despres de treinta anys de expoli catalanista peperoconvergent, despres de vuit anys d'impotencia del tripartit...

ara es el moment d'aixecar senyeres estelades a l'IMC BCN amb més entusiasme que mai!

SI ALS PERONISTES NO ELS HI HA ANAT TANT MALAMENT A L'ARGENTINA I GAIREBE TOTS S'HAN FORRAT... els catalans no hauriem de ser mes tontos que els peronistes.

Aquestes son les ventatjes del populisme demagogic : sempre jugant a les cartes amb dues baralles, una sempre a la màniga.

Comproveu-ho:
http://www.europapress.cat/politica/noticia-mas-ciu-no-descarta-pactar-a
Mira també:
http://www.europapress.cat/politica/noticia-mas-ciu-no-descarta-pactar-amb-pp-catalunya-perque-tripartit-no-funciona-ho-diuen-e

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 'Catalunya' ja canta
22 feb 2010
per al redactor de la notícia: si en lloc de fer metàfores i símils i altres figures retòriques, et limitessis a exposar les teves idees amb un llenguatge clar i concís potser entendríem alguna cosa.
Re: 'Catalunya' ja canta
22 feb 2010
PXC, FNC, Estat Catala, ERC, PPC, Convergencia i Unio, Reagrupament, ERC, Endavant, Maulets, PSUC, PSC, PSAN-OSAN, SEPC, PCC, etc... son diferents families pero tots pertanyen a una mateixa mafia... la mafia dels capquadrats quatribarrats!
I per tant no hauriem de permetre la seva propaganda al IMC BCN!
Sindicat Terrassa