Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Més de 400.000 signatures per veure TV3 al País Valencià
21 feb 2010
La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març, ja que la Junta Electoral Central ens demanava de lliurar les signatures el 24 de març a Madrid, s’amplia 3 mesos: finalitzarà la última setmana de maig
La campanya de recollida de signatures continua a molt bon ritme, de manera que a hores d’ara ja tenim més de 400.000 signatures recollides del total de 500.000 que calen. Això ha estat possible gràcies als 2.500 fedataris.
banner-400000.gif
A més a més, a la col·laboració de tots els sindicats, els partits polítics, col·legis professionals, institucions i les principals associacions culturals, esportives i de tota mena del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Cal també destacar l’adhesió a la campanya del Parlament de Catalunya (amb el vot favorable de CiU, PSC, ERC, ICV i PP), de la Xarxa d’Universitats Joan Lluís Vives i de cada vegada més ajuntaments, entre els quals els d’Elx, Gandia o Barcelona. Hem de destacar també la incorporació de les entitats, sindicats i partits de Navarra i el País Basc en la campanya.

La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març (ja que la Junta Electoral Central ens demanava de lliurar les signatures el 24 de març a Madrid), s’amplia 3 mesos: finalitzarà la última setmana de maig, i les signatures es lliuraran a la Junta Electoral Central el mes de juny. Aquesta ampliació del calendari ha estat una decisió de la Junta davant del fet que, en l’inici de la campanya, s’havien produit diversos problemes burocràtics a l’hora de segellar els fulls de signatures i altres que van retardar la possibilitat de començar a recollir signatures més de 2 mesos respecte a la data oficial d’inici, provocant un perjudici a l’organització de la campanya. Ara la Junta corregeix aquest error i amplia el termini de recollida de signatures per a compensar-lo.

El fet que ja s'hagin assolit 400.000 signatures recollides i que disposen dels mesos de març, abril i maig per continuar recollint-ne, garanteix l’èxit d’una campanya, segons Acció Cultural del País Valencià, ja que de partida és un repte important, però això no ha de fer que ni l’organització ni les persones i col·lectius que hi col·laboren ens relaxen, perquè es tracta de sumar el màxim de signatures per tenir el màxim de força per després poder garantir l’aprovació del projecte de llei.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és l'entitat que promou i impulsa la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/8056/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més de 400.000 signatures per veure TV3 al País Valencià
21 feb 2010
el pp ha votat a favor que coses mes rares que passen.

realment és un atac a les llibertats, lo que han fet a la tv3 al pais valencia, mes encara tenint en compte que els repetidors es van pagar majoritariament de les butjaques de la gent.

aixi i tot TV3APESTA.
Re: Més de 400.000 signatures per veure TV3 al País Valencià
21 feb 2010
Defensar que els valencians puguin veure TV3??? I perquè hem de defensar TV3, perquè es catalana?? No es la meteixa merda que la resta de canals, una puta cadena controlada pel partit de torn que ostenta el tron de la Generalitat??
S´hauria de dir, pel dret a que els valencians puguin esser manipul.lats en llengua catalana. Com deien els pagesos russos un cop derrotat l´exercit alemany,si ens hem de decidir per veure qui ens mata, preferim que almenys ens matin els nostres i no uns estrangers. Lo mismo.
Re: Més de 400.000 signatures per veure TV3 al País Valencià
22 feb 2010
està clar que defensar tv3 és un mass media burgés i als interessos del poder (generalitat en aquest cas)... però hi ha una estratègia espanyolista de la dreta valenciana per aïllar a la gent de valència. Els mitjans de comunicació són un instrument molt eficaç per assolir aquests objectius.
Jo no hi participaria, però encara em sembla pitjor tenir una actitud pasiva davant el que està passant. En aquest cas defensar la llengua és qüestió de dignitat i d'autodefensa.
Re: Més de 400.000 cretins volen que TV3 al País Valencià
22 feb 2010
dignitat? autodefensa?
Fer servir la parla per defensar interesos imperialistes convergents nomes devalua la parla.
Es vergonyos que no es critiqui l'us bastard [excloent, xenofob, mafios i propagandistic] que te una TV3 que paguem entre tots els habitants d'aquesta terra i que nomes defensa els interesos d'una part de l'oligarquia [sociovergencia republicana, als peperos no els hi cal] pero que es defensi l'extensio d'aquesta merda cat-equista a la comunitat valenciana del $enyor Camp$$, Sor Rita Barberà, en Fabra i Ricardito Co$ta [tots amb cognoms ben catalans, per cert!] a l'IMC BCN es de vergonya aliena[nt]
Sindicat Terrassa