Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Lleida] Novetats Salvem el Roser, Gerard Absolució
20 feb 2010
Aquestes són les novetats de la campanya de solidaritat Salvem el Roser, Gerard+6 Absolució:
Ens entrevisten a Radio Trama
Avui dissabte 20 de febrer a les 18h ens entrevistaran al programa "La Clau", de Radio Trama de Sabadell i produït per l'Assemblea de Joves de la ciutat. Compartirem entrevista amb el cas d'en Jona de l'Eixample, amb qui parlarem d'especulació i lluita, a Lleida i a l'Eixample. Podreu escoltar el programa en directe a les 18h a www.radiotrama.net, o podreu descarregar-vos-el aquí. Alhora, durant el dia, muntarem parada informativa a la Jornada de solidaritat contra la repressió, a Sants, Barcelona.
L'alcalde escolta (?)
Aquest dimarts 23 de febrer ens reunirem amb l'Alcalde de Lleida, l'Àngel Ros. Com vam fer al desembre a través d'una carta pública, li demanarem que prengui posició davant les acusacions que els Mossos continuen mantenint i que poden dur a 6 joves a la presó. Després de mig any de demanar aquesta reunió, l'Alcalde ha accedit a reunir-se amb nosaltres, com ja van fer altres polítics locals durant l'any passat (vegeu: El regidor que presidida la comitiva del PSC afirma que no va sentir-se amenaçat pel jove acusat d’intentar agredir-los i El delegat d’Interior minimitza les acusacions i es posa de la banda del mosso agressor)
Solidaritza't amb nosaltres... també al Facebook!
Ahir vam crear un perfil a aquesta xarxa social. Podràs estar informat del què ens afecta i trobaràs materials a Gerard Absolució.
La CGT de Catalunya dóna suport al Gerard
Aquest mes de febrer, la confederació sindical CGT de Catalunya ha celebrat el seu Congrés a Lleida i ha aprovat una resolució de suport a les persones represaliades per motius polítics, que expressa la seva solidaritat amb el Gerard.
Els dissabtes de març... estenem la solidaritat!
Les properes setmanes farem arribar el què ens passa a diferents indrets del país:
13 de març: Xerrada i cafeta solidària a Caldes de Montbui, organitzada per l'Assemblea de Joves de la vila.
20 de març: Xerrada a Sant Celoni.
27 de març: Xerrada a Igualada, juntament amb els encausats del toro del Bruc, prèvia a la XV Calçotada Popular i concert de Brams. Serà a les 20h a l'Envelat.
6 de març: També farem present el cas a l'Aplec Independentista de Ponent, a Bellpuig.
[Recorda: De què ens queixem?]
La Campanya solidària “Salvem el Roser, Gerard Absolució” va néixer fa un any amb la voluntat de denunciar el cas del jove agredit i detingut l’11 de setembre de 2008 a Lleida mentre protestava pacíficament contra el projecte de la Paeria d’ubicar un Parador “Nacional” a l’històric edifici del Roser. Ara, els Mossos d’Esquadra demanen pel jove fins a 6 anys de presó acusant-lo d’atemptat a l’autoritat i argumentant que el jove i la resta de persones que feien sentir la seva protesta tenien una actitud violenta i que intentaven creuar el cordó policial i agredir les autoritats que feien la seva ofrena. Recentment, la campanya esta sent criminalitzada amb l’acusació d’injúries a sis joves solidaris amb el cas (que els pot comportar penes de fins a 14 mesos de presó). Trobaràs més informació i com solidaritzar-te a www.gerardabsolucio.cat i pots veure els vídeo dels fets a http://www.youtube.com/watch?v=XpdnkdLTAtg
[I per què lluitem?]
Informa't de les novetats del projecte de Parador Nacional al Roser i de perquè ens hi oposem a www.salvemelroser.cat. Darreres notícies: Febrer’10: Turespaña adjudica les obres del Roser

Mira també:
http://www.gerardabsolucio.cat
http://www.salvemelroser.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat