Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Presentació del llibre "El rapto de Higea"
18 feb 2010
Demà divendres que ve a les 19:30 hores a l'Espai Obert es presentarà El rapto de Higea un llibre que fa una critica integral del model hegemònic de gestió de la salut i la malaltia
Rapto de Higea3.jpg
EL RAPTO DE HIGEA. MECANISMOS DE PODER EN EL TERRENO DE LA SALUD Y LA ENFERMEDAD
Jesús García Blanca

Presentació:
Divendres 19 de febrer a les 19:30
a l'Espai Obert
(Violant d'Hongria 71, metro Plaça de Sants o Badal)

Intervencions a càrrec de:

Jesús García Blanca, autor del llibre
Lluis Botinas, president de "Plural 21. Asociación por el cuidado de un planeta vivo"
Montserrat Palacín, llicenciada en Medicina, terapeuta naturista, instructora en Reeducació de la Postura Global i autora del llibre "Por una medicina respetuosa y sostenible" (Ed. CEDEL)


Jesús García Blanca realitza una crítica integral del model sanitari homogènic, analitzant els interessos polítics i econòmics que els sostenen i denunciant la poca credibilitat d´una medicina cada cop més al servei dels interessos de la indústria farmacèutica i menys de les persones. Amb una anàlisi de la història recent de la medicina, El rapto de Higea demostra que s´han obviat quan no directament censurat o perseguit aquelles investigacions i pràctiques mèdiques que no resulten útils a l´actual model d´acumulació capitalista, la qual cosa explica per què es crea alarma social davant de suposades pandèmies d´incidència mínima, alhora que es continua sense atendre les necessitats mèdiques reals d´una gran part de la població mundial.

Les investigacions a l´entorn del càncer i, especialment, la sida i el seu tractament des de la medicina oficial serveixen a Jesús García Blanca per qüestionar amb nombroses referències científiques l´honestedat dels investigadors, laboratoris, empreses i institucions, que en els darrers 25 anys han construït sobre pressupostos multimilionaris la veritat oficial sobre el VIH. El llibre presenta per primera vegada fora dels EE.UU. una mostra de documents originals de Robert Gallo que posen de manifest que el seu pretès descobriment del VIH era un frau intencionat. I descriu amb eloqüència i rigor documental l´invalidesa dels tests de diagnòstic o el caràcter explícitament verinós dels productes que s´administren a milions de persones com a prevenció del tractament.
Mira també:
http://saludypoder.blogspot.com
http://www.viruseditorial.net/plantillas_libros/libro_big.php?id=199&tabla=libros

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat