Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Acte de sabotatge a una oficina INEM a Cornellà en solidaritat amb Nuria Pòrtulas
17 feb 2010
Acció en solidaritat amb la Nuria Pòrtulas a una oficina de la Inem de Cornellà encadenant l´entrada d´accés i deixant visibles cartells i octavetes sobre el cas.
Ahir es va sabotejar la oficina de la INEM del barri de Sant Ildefons a Cornellà en solidaritat amb el cas repressiu de la Nuria Pòrtulas, qui tot just fa tres anys va ser detinguda a Girona sota la llei antiterrorista i empresonada durant 4 mesos.
Mostrem el nostre profund rebuig al sistema repressor i l´únic que practica un terrorisme d´estat a través de la manipulació continua i desmesurada de la societat:
Repressió cap a persones que lluiten o exerceixen la seva legítima defensa contra el sistema ( immigrants en vaga de fam al CIE, Amadeu Casellas, António Ferreira, així com d´altres casos repressius com Cas Kubotán, 4F, Tamara,etc).
Solidaritat amb les persones ke lluiten!
Nuria absolució!
Alfonso absolució!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte de sabotatge a una oficina INEM a Cornellà en solidaritat amb Nuria Pòrtulas
17 feb 2010
Lo mejor que podríamos hacer por lxs presxs anarquistas sería organizar a lxs paradxs y crear un movimiento social de protesta imparable.
Re: Acte de sabotatge a una oficina INEM a Cornellà en solidaritat amb Nuria Pòrtulas
17 feb 2010
Organizar a los parados?

Que siguin ells els que s'organitzin si volen i per suposat tot el recolzament per part de l'anarquisme als aturats i als presos.
Re: Acte de sabotatge a una oficina INEM a Cornellà en solidaritat amb Nuria Pòrtulas
17 feb 2010
Claro que no hay que organizar a lxs paradxs, sino k la clase obrera nos tenemos k organizar... pero alguien tiene k incitar a k no organizemos, no? Y esos somos nosotxs, lxs k estamos "concienciados", estamos en organizaciones y mov sociales, etc.
No los tenemos k organizar, sino k nos tenemos k organizar todxs los obrerxs.
Kien debe ser el promotor de esto? Porque si esperamos me parece que la mayotia de lxs obrerxs no se concienciarán de esto.
Nosotrxs tenemos la obligació de "conciencarlos" a que se organizen!!
Si eso es Vanguardia, yo estoy a favor.
Creo que el primero no queria decir eso y se ha expresado mal
Sindicato Sindicat