Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
www.e-noticies.es / agencias


El Partit Verd Europeu, amb ICV




A petició del Partit Verd Europeu -un dels eseusurodiputats és Raül Romeva, d'ICV-, s'han realitzat diferents trobades entre les quatre fraccions de l'espai verd de l'Estat Espanyol: Confederació dels Verds d'Espanya, Coordinadora Verda, Els Verds - Grup Verd i Iniciativa per Catalunya - Verds. El Partit Verd Europeu ha traslladat la seva intenció de prioritzar el treball per a potenciar un espai verd amb força a nivell de l'Estat tal com és en l'actualitat a Europa. Una de les prioritats del grup verd europeu seran les eleccions catalanes, i per tant ha demanat suport per a ICV. De cara a les municipals, els verds europeus han apostat per candidatures verds independents i unitàries. A Catalunya, tant Els Verds - Grup Verd com Els Verds - Opció Verda han obert negociacions amb ICV amb l'objectiu de fer una candidatura que representi a tot l'espai verd català. En aquest sentit, Els Verds - Opció Verda ha mantingut contactes amb EUiA, ICV, PSC i ERC per intentar crear una coalició electoral de cara a les municipals i catalanes.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
Iniciativa ecologista no feu riure vau robar el sol!

Els altres sense comentaris
http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=23082
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
Torna el mercat electoralista. Es ven Sol verd al millor postor (= "obrir negociacions"). Ja l'ha venut en anteriors convocatòries, que se sàpiga, a ICV i al PSC-PSOE.
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
Per no parlar de com es va carregar el procés real d'unitat verda d'Hondarribia. Pactant aquest cop amb ERC, que me l'havia deixat abans.

http://www.ecoportal.net/content/view/full/85392
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
Sí Sí i també va vendre a ERC a les Europees despres de pactar amb el PSOE I ICV. Ara toca sortir un altre vegada Qui paga més?
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
http://www.kaosenlared.net/noticia/crisis-verdes-espanyoles-ante-europea

I això per no entrar a parlar de totes les que porta fent d'aquesta mena. Començant per les que va fer quan Els Verds-CEC van decidir plantejar-se el pacte amb ICV, i la presència del sr. Oms a la direcció. Però allò només va ser el començament.
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
16 feb 2010
Els Verds - Opció Verda = Escisió del PSC (recordeu les eleccions del primer tripartit).

També cal dir que "els Verds - Esquerra Verda" pròpiament, es van trencar a trocets i dissoldre i la majoria de militants van anar a parar en CUP's. En alguns llocs van anar a ERC, a ICV, o en EPM's... (només tenien 9 candidatures municipals).

I ja per acabar, aquest espai unitari que diuen, és fals. Uns altres verds (junts amb els abans esmentats que es van dissoldre fa poc), són "Els verds - Alternativa Verda". Vinculats a tendències des de llibertaries fins a espirituals, que tampoc podrán absorbir.

Si volen representar un espai unitari, el primer que haurien de fer és complir amb les promeses: no a la mat, no al cementiri nuclear, no al tunel de bracons, no a les urbanitzacions especulatives que han estat denunciades per plataformes ciutadanes...
Re: Cap a la unitat de l'espai verd
19 feb 2010
Ecologisme i politica institucional totalment impossible, passaran pel Tubo i pactaran amb el capitalisme... Bracons (si es fa Bracons sortirem del tripartit. erC,icV ),la MAT... seguim?
Sindicato Sindicat