Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
[Maulets i RG] "Resistències al capitalisme" a Premià
15 feb 2010


Resistències al capitalisme
10 anys del moviment antiglobalització, de Seattle al Fòrum Social Català

- Presentació i projecció del documental Obrint l'esquerda a càrrec de Carles Badenes.
- Exegesi sobre el moviment antiglobalització, els forums socials i el FSCat a càrrec de Josep Ma. Antentas.

Divendres 19 de febrer a les 19.30h.
C/Sant Antoni, 21-27 (Premià de Mar, el Maresme).
Al local de "Can Roure" (Jutjat de Pau).
Mira també:
http://maulets.org/veureag.php?id=1099

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets i RG] "Resistències al capitalisme" a Premià
16 feb 2010
A maulets li cal un mapa ja abans no es perdi del tot de camí... Aquests de Revolta Global estan muntant un xiringuito tipus ICV, que servirà perque 4 gafapastas més visquin de cuento amb una organització igualment vertical i allunyada del treball de base. Els esteu fent la feina bruta a una gent especialista en destrossar organitzacions i moviments.
Re: [Maulets i RG] "Resistències al capitalisme" a Premià
16 feb 2010
doncs jo penso que és enormement positiu. tan de bo es dóni a més llocs una unitat real en campanyes comunes, per la unitat de les forces anticapitalistes! fem programes de mínims si cal, però ells quan cal bé que treballen plegats -els nostres enemics- no veieu que els partits capitalistes ja no tenen ni ideologia, d'esquerres, dretes, etc. tots es posen d'acord quan els convé, per salvaguardar els seus interessos. fem nosaltres doncs també el mateix, pels nostres interessos de classe. prou misèria, cap persona és il·legal. no ens allunyem de la realitat, la lluita és als carrers de karcelona!
Re: [Maulets i RG] "Resistències al capitalisme" a Premià
16 feb 2010
Un dels problemes que tenim l'esquerra radical, ja s'autodenomini independentista, anticapitalista o qualsevol altre nom, és abans que res saber el·laborar un projecte viable. Si no anem més enllà del que és el capitalisme estem perdent el temps. Estratègicament l'EI porta avantatge amb l'estratègia de la Unitat Popular, i a més ha posat un clar fonament de la via que caldrà seguir, però quin projecte més enllà d'aquesta Unitat Popular tirem endavant, serà una cosa que haurem d'el·laborar entre tots, àdhuc amb algun partit socialdemòcrata en una eventual estratègia de Front Patriòtic.

Tot al seu temps, i respecte pel treball local que fan les assemblees de militants de l'EI. Una xerradeta no convertirà en militants d'EA-RG a aquests Maulets i els pot formar, també de cara a militar en una CUP en un futur.
Sindicat Terrassa