Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Tarragona] Concentració per la llibertat de Palestina i en solidaritat amb Ariadna Jové
13 feb 2010
Ahir, divendres, prop de 120 persones van concentrar-se a la tarda a Tarragona per solidaritzar-se amb les activistes Ariadna Jové, Bridgette Chapell i amb la lluita d’alliberament del poble palestí. Amics, familiars i simpatitzants de la periodista tarragonina van recordar un cop més que l'exèrcit d'Israel està violant els Acords d'Oslo amb incursions nocturnes en territori palestí per arrestar activistes solidaries amb Palestina, com l’Ariadna i la Bridgette.
1.jpg
2.jpg
El Grup de suport a l'Ariadna Jové i Bridgette Chapell va llegir un manifest amb el que volia reivindicar que l'exèrcit d'Israel viola els Acords d'Oslo en arrestar les dues activistes internacionals solidàries amb Palestina en una incursió nocturna a Ramallah. El manifest va remarcar que l’abús de poder sofert per l’Ariadna i la seva companya és una constant que pateix el Poble Palestí. Les incursions i detencions durant la nit són una pràctica habitual de l’exèrcit israelià, especialment greu en pobles situats a la Zona A. També van denunciar el seguit d’incursions que l’exèrcit d’Israel ha seguit realitzant aquests dies, com les del dia 8 a un camp de refugiats proper a Jerusalem on es van detenir desenes de persones.

En la lectura del manifest va participar el pare de l’Ariadna, Gaieta Jové, que va explicar les ultimes noticies sobre les activistes. Actualment estàn en llibertat amb restriccions des del passat dilluns quan el Tribunal Suprem d'Israel les va posar en llibertat després d'abonar un dipòsit de 560 euros. El procés judicial contra Jové i Chapell no ha finalitzat en espera de les respostes requerides al Ministeri d'Interior i a l'exèrcit d'Israel. Gaieta va parlar en nom dels familiars de l’activista que tot i ser conscients del risc, donen suport a l’Ariadna i als seus ideals. En converses telefòniques l'Ariadna ha manifestat la seva voluntat de seguir treballant en la tasca de solidaritat i reivindicació de la causa palestina i denunciar la lamentable situació que pateix el poble palestí.
Mira també:
http://www.pobleviu.cat
http://www.pobleviu.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Tarragona] Concentració per la llibertat de Palestina i en solidaritat amb Ariadna Jové
15 feb 2010
Per la independencia dels EEUU vers l'israle!!
Sindicat Terrassa