Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
[Ateneu Layret] Programa d'activitats per als propers dies
04 feb 2010
Activitats per als propers dies a l'Ateneu Layret (C/Villarroel, 49). Barcelona
logolayret.jpg
La cervesa artesanal a l'Ateneu Layret

El proper dijous 4 de febrer, l'Ateneu Layret organitzem una xerrada sobre la cultura de la cervesa i les cerveses artesanals, que d'uns anys ençà proliferen arreu dels Països Catalans, tant per al consum propi com per a la distribució, en contraposició o com a complement a les grans marques de producció industrial.

En aquesta xerrada, que començarà a les 19.30 hores, comptarem amb la presència d'Albert Sanchis, mestre cerveser i responsable de la Cervesa Almogàver, per a parlar de tot plegat i per a fer un tast d'aquesta cervesa.


Presentació del poemari "Els cossos oblidats"

Divendres dia 5 de febrer, a les set i mitja de la vesprada, a l'Ateneu Francesc Layret (C/ Villaroel, 49), es presenta el llibre "Els cossos oblidats", de Salvador Iborra.

Presentarà l'escriptor i periodista Sebastià Bennasar, i per si fos poc, tindrem una actuació especial a càrrec del rapsoda Xavier Pardo Mateo i del músic Michel Meira Roy.

Xerrada: Apaguem les nuclears, el cas Ascó

El proper dilluns 8 de febrer, a partir de les vuit del vespre, des de l'Ateneu Francesc Layret (C/ Villarroel, 49) ens acostem a la problemàtica de l'energia nuclear, la ubicació de cementiris nuclears i el paper de les Terres de l'Ebre arrel del recent "cas Ascó".

Xerrada a càrrec de membres de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) i de Jóvens de les Terres de l'Ebre

Us hi esperem!

ps- La Rimaia es queda al barri!
Mira també:
http://www.ateneulayret.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa