Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Comunicat de l’AEP sobre les dimissions a l’equip de govern de la Universitat de Barcelona
29 gen 2010
El passat 28 de desembre varen dimitir tres Vicerectors de l’equip de govern de la UB: Joan Elias (Vicerector PDI i Adjunt de Rector), Amelia Diaz (Vicerectora de Docència i Convergència Europea) i Rafael Martinez (Vicerector d’Administració). Posteriorment, es va conèixer la dimissió d’Àlex Aguilar (Vicerector d’Innovació i Transferència de Coneixement).
Mitjançant fonts contrastades, podem constatar que s’han pres decisions de forma unilateral i al marge de l’òrgan col·legiat –Consell de Direcció- i dels respectius membres que composen el mateix. Els casos més flagrants han estat: l’elaboració i aprovació dels pressupostos de l’any 2010 sense consultar els membres de l’òrgan pertinent, anteriorment esmentat; l’incompliment d’acords presos en referència al PAS i en conseqüència de tot això, el desviament dels compromisos electorals i de govern.

No obstant, val a dir que no s’ha donat la informació precisa i concreta de les irregularitats democràtiques que han propiciat aquesta crisi institucional. Aquest fet constata la manca de transparència i democràcia del govern de la UB, element indispensable per a la presa de decisions i una bona gestió en una institució com és la universitat pública.

Davant aquests fets, l’AEP:

1. Manifesta que són inadmissibles les actuacions de caràcter personalista en la pressa d’algunes decisions del rector Dídac Ramírez. Exigim, doncs, que els òrgans de la UB tinguin un funcionament estrictament democràtic i transparent.
2. Exigeix al rector Dídac Ramírez l’aclariment públic d’aquests fets al proper Claustre que es convoqui.

15 de gener de 2010

Associació d’Estudiants Progressistes - Federació UB
Mira també:
http://www.aep.cat/spip.php?article350
http://www.aep.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de l’AEP sobre les dimissions a l’equip de govern de la Universitat de Barcelona
02 feb 2010
Lamentable el vostre paper amb la lluita contra Bolonya. Encara no heu fet autocrítica? Encara no us heu preguntat que heu fet vosaltres per que és respecti la opinió dels estudiants a la universitat, cada vegada legalment més censurada?
Re: Comunicat de l’AEP sobre les dimissions a l’equip de govern de la Universitat de Barcelona
02 feb 2010
Disoleu-vos ja i entreu a ICV!!
Re: Comunicat de l’AEP sobre les dimissions a l’equip de govern de la Universitat de Barcelona
04 feb 2010
xD Traducció del comentari número 1 (i 2): No tinc res a criticar del comunicat i per això rajo en base a rumors falsos que interessadament van correr fa UN ANY I MIG.

A treballar.
Sindicato Sindicat