Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Des de fa cert temps hi ha gent que parla de la necessitat d'estructurar el jovent independentista d'esquerres. Què parla d'ajuntar les realitats de la CAJEI i de Maulets.
Jo, individu i persona, no entenc com es poden relacionar una entitat, organització, joventut amb intencions polítiques amb una gent sense inquietuds ni idees polítiques. Maulets som i serem unes persones preocupades per la societat catalana. A l'altra costat estan els que es preocupen més per el canvi social (demagogs i socialistes). Unitat implica transversalitat, si no ho enteneu teniu un problema.

Pàtria i cultura.
Mira també:
http://mauletsbaixllobregat.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Pa flipar!!!
Mira, x a mi com a individu i persona, tan CAJEI com Maulets son dos organitzacions politiques, ja que demanen INDEPENDENCIA I SOCIALISME. Tenint aquest programa economic i social, es ser una organitzacio politica... Per a mi CAJEI no es una asamblea de joves, una asamblea de joves té que ser oberta i sense cap ideal, aixo si, anticapitalista en certa manera. Una asamblea de joves no pot quedar tancada a un cert tipus de ideologia.
Aixo no vol dir que estigui en contra de CAJEI, que en molts llocs fa un treball excepcional. No soc x dir el k te k fer les organitzacions de l' esquerra indepe i socialista, perque jo soc de la CNT i em considero llibertari i a favor de l' alliberament dels pobles.
Pero per a mi seria logic que si dos organitzacions tenen un programa quasi identic, pos s' uneixin.
Ara bé, a crear asamblees de joves de base no "polititzades" per una unica ideologia; Independencia i socialisme ( si anticapitalistes i antifeixistes). Que les asamblees siguin obertes a tot tipus de individualitats i organitzacions de base.

Simpe critica constructiva, no infravaloro el treball de les organitzacions de l' esquerra indepe, nomes vull crear debat sa.

Salut i ens veiem tots a les barricades!
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
jo lo k he conegut d la cajei era més patriota k lo k he conegut d maulets.. això depèn mlt d cada nucli suposo..
socialistes i demagògs?? xD posa en algun lloc q maulets siguin uns gudaris hiper patriotes? o thas confos am los 33 potser?
exacte, jo tmb em sento llibertari i tinc, crec k km mlts companyxs cert sentiment d defensa de la terra, dels pobles oprimits, etc, que no nacionalisme, drets a decidir i altres mamonades, que només són invents burgesos per distreure el poble de la lluita de classes.
Ni estat espanyol ni estat català, assemblees d municipis lliures, cantonalisme, lliure federació de pobles, autodeterminació o república federal!
Visca la terra, mort a l'estat!
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Aquest text és completament fals. Prou intoxicacions. El sistema no podrà amb nosaltres, la joventut conscient i treballadora, en camí cap al canvi social! amunt les k lluiten!
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
XDDDDDDDDDDDD

Quin comentari intoxicador tan fals, et podries esforçar una mica no XD

En tot cas, si hi ha algú que li molesta això, és perquè 1) segurament pertany a un altre espai polític, i 2) sap que units encara seran més hegemònics del que són ara al carrer, en comparació amb la resta d'organitzacions juvenils "rupturistes". Fas bé de preocupar-te i tremolar..
Llibertat de què?
28 gen 2010
Molt interessant veure com hi ha gent que, en veure crítica o qüestionament polític, automàticament censuren el discurs titllant-lo de troll, fals i intoxicador.
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
jajaja! aquest text és evidentment una broma, no?
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Anarquista, això de real no en té res, és gairebé de broma. I encara té més gràcia com el que ho ha fet, que deu ser curtet/a, haurà pensat "posa l'enllaç d'alguna assemblea local per que quedi més creible". Bastant penós, tot plegat.

PS: Si aquesta persona fos militant de Maulets, no diria "hi ha gent que parla de la unió". Això és una decisió presa a l'Assamblea Nacional de Jesús, del 2008, decisió que també prengué l'AN de la CAJEI, tal i com van fer públic ambdues organitzacions en el seu moment, no "gent que digui".
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Ben dit company!
Prou intromissions i intoxicacions! A l'autor del post, la neurona que li queda no li permet ni escriure quelcom creible!
La unitat juvenil és el futur i serà un fet! I a qui li piqui -jerqui, madero o imbècil en general- doncs que es foti!
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Es el Estado, no tiene coherencia ninguna, es mi humilde opinión de represaliado.
Una forta abrazada!
salut!

Con nosotr@ l@ que quieran (y puedan...)
Kontra nosotr@s¿?
NO PODRÁN!

*Perque no tenen ni idea de ré entra d,altres.
Quina colla de ignorants!
Re: Unitat del jovent de què?
28 gen 2010
Siusplau penya d'indy,

Esborreu aquest post intoxicador i absolutament absurd, la resta de penya, prou comentaris amb intentones de ser polítics que l'únic que fan és donar ales a aquesta penya i a la rumorologia.

Tothom sap quina és la veritat, i la veritat és revolucionària
Re: Unitat del jovent de què?
29 gen 2010
Si es vol aplicar el criteri de "suplantació", s'hauria de demanar des de mauletsbaixllobregat validant un correu electrònic reconegut.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more