Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Gràcia en Crisi ocupa una ETT pel repartiment del treball i la riquesa
26 gen 2010
Gràcia en Crisi ha ocupat una ETT per reivindicar unes politiques socials més justes i denunciar la progressiva precarització de les condicions laborals. Aquesta acció s'emmarca dins les accions descentralitzades convocades dins la campanya Contra l'Europa de l'Atur i la Precarietat, Repartim el Treball i la Riquesa.
manpower1.jpg
manpower2.jpg
manpower3.jpg
Avui, 26 de gener a les 19:00H, Gràcia en Crisi ha realitzat una acció reivindicativa ocupant la ETT de Manpower situada a la cruïlla dels carrers Còrsega i Bailén. Amb aquesta acció des de Gràcia ens hem sumat a les accions descentralitzades convocades per la Campanya Contra l'Europa del Capital, de la Crisi i la Guerra en resposta a la visita dels ministres de treball de la Unió Europea.

En l'acció han participat unes 30 persones i ha durat uns 20 minuts durant els quals s'han cridat consignes contra el prestamisme laboral que suposen les ETT, la precarització de les condicions laborals i les polítiques neoliberals impulsades per UE. La crisi és fruit de les politques neoliberals dutes a terme tant per la UE com per l'Estat Espanyol, i per això no és ni just ni raonable que ara n'haguem de pagar les conseqüències les classes treballadores. També suposa un contra sentit pretendre sortir de la crisi aplicant les mateixes politiques que ens hi han portat.

Per tot això des de Gràcia en Crisi -comitè de Col·lectius i Persones Anticapitalistes de Gràcia- us animem a prendre part de les mobilitzacions convocades dins la jornada d'accions descentralitzades Contra l'Europa del Capital, de l'Atur i la Guerra i pel repartiment del treball i la riquesa.

La organització de les classes populars ens permetrà trencar la pau social existent per fer entendre als ministres de treball i altres prohoms del neoliberalisme que no estem disposats a seguir creient en un model social decadent.

Dia 27 de gener Accions Descentralitzades
Dia 28 de Gener a les 19H a Jardinets de Gràcia MANIFESTACIÓ

Comitè Gràcia en Crisi.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gràcia en Crisi ocupa una ETT pel repartiment del treball i la riquesa
27 gen 2010
Ben fet!
Sindicat Terrassa