Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Navegando por internet he ido ha parar a estos textos del bloc de alguien que supongo debe ser de la CGT y he alucinado. Sinceramente, no entiendo nada. ¿Alguien me puede explicar de que va esto?:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/157603
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/157070

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
si uns/es que, es creuen super-a-narcos però porten 12 o 14 any alliberats sense treballar.
que jo no vull ni veure’ls mes per el sindicat, desprès del congres de Lleida.
Animo auténticos "negros", pasaros por la CNT haber si os cogen para afiliaros..... Después de tantos años a sueldo de la empresa.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Marxistes lights e indepes fotent-se clatellots per dominar el xiringuito dels alliberats sindicals...Quin riure!
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
conclusió: els nazionalistes volen quedar-se la CGT. Faria riure tot plegat. Una mena de CGT de Terrassa que seria per tot arreu: que si presos, antirepressió i independència....

Potser que t'ho facis mirar Jordi
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
conclusió: que simples que sou alguns o algunes.

jo milito a l'esquerra independentista i en una candidatura municipalista de les CAV i, sindicalment, estic a la CGT. I si t'explico perquè estic implicat en tot això que et dic no tindria prou ni en dos, ni deu, ni cinquanta línies. Les sumes fàcils -que són sempre les mateixes per a alguns o algunes- i molt em temo que els dos darrers no cardeu ni un brot mentre persones o espais com les critiqueu quotidianament dignifiquen la política i el sindicalisme de base.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
border, fest-ho mirar tu xaval.
sou uns puritans, pot ser no esteu d'acord amb l'accio social, no mes voleu un sindicat fet a mida.
apart on diu que ser antinazionaliste vol dir ser
de cultura castellana i que el estisatge nomes pugui
expresar-se en espanyol.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Pesadilla nazio-analista que no acabarà mai. Si no fos pel vot/afiliació indepe (encara que sigui anarco-indepe), no hi hauria tanta divisió. Identitats de merda: quin és l'horitzó del(e)s anarcoindepes? De Maó a Monzó i bla bla bla? I a l'oest de Monzó ja no interessa? Vaaaaa!!! Que no existeixen les nacions, carai, són un invent romàntic del segle XIX! A veure si vivim amb una mica més de naturalitat la cultura pròpia, que només potser una cultura viscuda, propera, i no té res a veure amb fronteres ni reificacions-mixtificacions! Ni estat espanyol ni català, ni nació espanyola ni catalana, federació interminable i sense fronteres d'autonomies arrelades locals!
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
A anti-nazio-analista. I tu penses que CGT ha de participar amb altres realitats o lluites o ha de viure d'esquena a tothom que no sigui CCOO i la patronal quan parli de cinema en català?
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Doncs no m'agraden els xantatges d'aquest tipus (així ho interpreto, disculpa si m'equivoco): és clar que no ha de viure d'esquenes a la realitat, tot i que se me'n foten una mica els sindicats. Estic més aviat per l'autonomia extrema sense banderetes ni identitats, l'autoorganització. Tot el que no sigui això, per mi és no anar cap endavant. Qualsevol innovació que vingui i es materialitzi vindrà (i està venint ja) per aquesta banda, però no significa rebutjar el passat, ben al contrari: el passat (abans del capitalisme) és autonomia, i el futur ha de ser-ho.

En quant al cinema en català, també se me'n fot: el que cal és cinema subtitulat (en català, és clar, perquè no) respectant l'idioma original! Tampoc no em gastaria ni un duro en subtitular al català una peli castellana, per suposat, igual com no em gastaria res en traduïr res del castellà a l'espanyol. Em sembla una aberració digna de burros catalans, absurditat identitària limitadora, com veuen amb clarividència totes les persones que no són d'aquí (estrangeres) i flipen amb aquestes absurditats...

I si us plau, no més xantatges de que postures així són espanyolistes!!!
Re: Els de ERC s'han passat de les 'ratlles'
26 gen 2010
Cal no confondre's 'espanyolistes' no es lo mateix que 'cretins'.
I pensar que els popecillos d l'intersindical catalana ['lease ERC'] podreu fagocitar i controlar l'unic sindicat anarcosindicalista amb la tactica de l'entrisme, les mafietes i les subvencions es cosa de cretins.
S'us veu el llauto quatribarrat, cosins: aneu a 'fer pais' al cony de vostra tieta convergent!
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
com deien més a dalt aqui hi ha molta gent que no fot l'ou i que dediquen la seva penosa existencia a sabotejar les lluites dels treballadors i revolucionaries en general.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
M'encanten els debats pre-congressuals a Indymedia... :-)!!!

Escalfant motors per Lleida, en qualsevol cas...
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Jo alucino... com pot permetre una organització seriosa que hi hagi qui es dediqui a fer publics debats interns i criticar la propia organització?

La CGT Fa pena.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
La màfia de què es parla aquí s'ha dedicat, durant molts anys, a fer debats interns amb amenaces, desqualificacions personals, insults, mobbing... i per aquesta teoria que millor no fer-ho públic han anat fent fora munts de gent treballadora que a més no era submissa a les seves malalties autoritàries amb A encerclades (tot pur atrezzo). La majoria de CGT no som com aquesta colleta de fatxes que dominen la FL de Barcelona. Trobo molt bé que s'expliqui com funciona la màfia aquesta i encoratjo el Jordi Martí o qui s'hi atreveixi a dir-ho en veu alta, perquè la CGT és l'organització anarcosindicalista més important d'Europa i l'organització de l'esquerra anticapitalista més important de la Mediterrània i no pot estar en mans de cretins i d'embaucadors d'aquesta mena com passa a Barcelona. Si ara és l'hora, sortim de l'armari i denunciem-los públicament. Jo sóc una de les que s'hi va oposar fa anys però internament i vaig acabar amb depressió i de baixa mèdica, i no sóc l'única. Ja n'hi ha prou de Carlitos i Eves. Ser revolucionari es demostra amb els actes, amb l'actitud i amb la coherència. Ja n'hi ha prou de buscar enemics inventats, que si trostkistes, que si indepes. Ells són els principals enemics de la CGT ara mateix i si volem que això rutlli els hem de demanar que pleguin. Estic molt contenta de llegir aquests textos ja que em pensava que qui els hem patit mai no ho podríem explicar.
La CGT no fa pena, un, la CGT és la millor organització per defensar els drets de la classe obrera aquí però l'hem de desprogramar d'aquesta colla d'embaucadors. Jo no vindré a Lleida, però us demano, als que hi aneu, que ho digueu ben fort i clar. Ja no ens enganyaran mai més.
Salut i anarcosindicalisme.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
si la CGT és l'organització anarco-sindicalista més important a "nivell europeu" i està portada per aquests fantàstics escisionistes alliberats a temps complert, ¿què no seria si la gobernéssiu vosaltres?

LLarga vida als alliberats sindicals que poden tenir temps, a més de vetllar pels drets dels seus companys, per manipular tota una regional o per inicar debats "interns" en pàgines web.
Re: ¿Máfias en la CGT?
26 gen 2010
Es-ci-sión, Es-ci-sión, Es-ci-sión,Es-ci-sión...
Tic,tac,tic,tac, tic, tac
Re: ¿Máfias en la CGT?
27 gen 2010
madre miaaaa

QUE SÓN LA COPE?? TELE 5? O FALANGE??

alee contra el catalaan todo sirve.. patetiko
Re: ¿Máfias en la CGT?
27 gen 2010
La CGT pot ser el sindicat combatiu majoritari a nivell europeu, però no el sindicat anarcosindicalista majoritari.

Repetirem tantes vegades que no sou anarcosindicalistes, com vosaltres dieu que ho sou (o més, jeje).

Rebeu Subvencions i teniu alliberats. L'anarcosindicalisme es basa en l'acció directa, el treballador ha de resoldre els seus conflictes ell mateix amb el suport dels altres treballadors.
Ara potser direu que som uns sectaris, per nosaltres això no és ser sectari, sinó fer anarcosindicalisme. I poc a poc anem avançant.

Tot i això, crec que la CGT i la CNT han de fer coses conjuntes, per exemple quan es tracta de defensar els drets del treballadors o el seu lloc de treball, sense mirar el carnet de ningú.
Re: ¿Máfias en la CGT?
27 gen 2010
Insultos, descalificaciones y mentiras para encubrir la intención de convertir la CGT en portavoz de unas minorias políticas que no son capaces de ganar espacio político por si mismas y un independentismo que quiere utilizar el anarcosindicalismo como plataforma a sus ambiciones; ya está bien , de pasar por gente educada y literaria cuando ni hacen sindicalismo ni accion social y solo les interesa su proyecto personal; hay espacio para todos, buscar el vuestro honestamente y no critiqueis al unico sindicato que os permite difundir vuestras posiciones minoritarias, el independentismmo ha de ser honesto o no será; los principios de CGT son otros , respetadlos
Re: ¿Máfias en la CGT?
27 gen 2010
és una bona notícia que el centenari uneixi a les dues CNT, tant de bo sigui el començament: Ja es fan algunes coses entre CGT i CNT, potser s'han de superar debats que ja son molt antics i que impideixen una unió d'acció que molta gent del moviment llibertari desitja ja que son molts companys i companyes que s'entenen perfectament al marge de romandre darrera d'unes sigles o d'unes altres. SI és fa un esforç honest i sincer potser aquest any del centenari srveixi per quelcom més que un record merescut a un gran sindicat com és la CNT
Re: ¿Máfias en la CGT?
27 gen 2010
"com pot permetre una organització seriosa que hi hagi qui es dediqui a fer publics debats interns i criticar la propia organització?"

Abans dels congressos? Totes ho fan. Totes les organitzacions amb corrents internes de divers caire ideològic que volen fer de la organització unitària corretja de transmissió dels seus postulats particulars veuen coses com aquesta, des de les CUP l'any passat fins a... Caldria remuntar-se tants anys enrera com fins a la I Internacional.

És trist que segueixi essent així, és trist que tants anys després de comprovar per activa i per passiva que això només condueix al fraccionament i a la pèrdua de força efectiva seguim jugant a les capelletes. Un cop més es demostra que l'autoorganització i l'autonomia, al marge de partits i sindicats (i en moltes coses la CGT, o algunes CGT's, són una excepció a això), és l'única opció per avançar en la lluita de classes. Si és que volem seguir lluitant en aquest marc, és clar.
Re: ¿Máfias en la CGT?
28 gen 2010
Diu un aquí que: "para encubrir la intención de convertir la CGT en portavoz de unas minorias políticas que no son capaces de ganar espacio político por si mismas y un independentismo que quiere utilizar el anarcosindicalismo como plataforma a sus ambiciones". Li responc que l'estructura de CGT actual és alguna cosa que s'anomena espanyolista (i Espanya té un estat, per si no ho sabia) i que la Federació Local de Barcelona (les elits que la porten perquè moltíssima gent implicada en les lluites socials hem marxat fartes d?isabel i Fernando i tota la comitiva) és en aquests moments una ferma defensora de deixar la CGT de catalunya sense les atribucions que li són pròpies, per exemple convocar manifestacions a Barcelona com a capital de catalunya. La FL de Barcelona no participa el Forum Social Català i si les seves teories s'aprovessin a Lleida la CGT de catalunya tampoc hi podria participar. Per això, si volem que la CGT de Catalunya no desaparegui, tothom a Lleida. Contra la caspa i l'espanyolisme militant.
Re: ¿Máfias en la CGT?
28 gen 2010
Tota la colla de trotskos sou una mica patètics. Voleu absorbir sigui como sigui l'organització i els que no volem política però si volem sinidcalisme ens trobarem al Congrès i us ho farem entendre tan si com si.
Re: ¿Máfias en la CGT?
28 gen 2010
los troskos, los troskos, malos, malos malos. Yo soy de colorines, vosotros grises,grises,grises.
Re: ¿Máfias en la CGT?
29 gen 2010
Recomano als afiliats de Barcelona que mirin la pel·lícula "El bosque", que reprodueix la situació de la seva Federació fil per randa. A veure qui són els dolents assassins que assetgen el poble? A veure qui és Eva Braun i qui Carlos Marcs? s'acepten apostes. Jejeje. Descollona pensar que personatges tan patètics hagin fet impossible l'alternativa anarcosindicalista per al segle XXI. Jo ja fa anys que vaig marxar.
Colera camping CNT