Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Atac a un cotxe de Prosegur
23 gen 2010
El passat 1 de gener vam incendiar a Barcelona un cotxe de l'empresa de seguretat privada Prosegur, col·locant un artefacte incendiari de retard sota el dipòsit de combustible.

Reivindiquem l'acció com una resposta a les darreres agressions de "vigilants de seguretat" al metro i al tramvia. Que els hi quedi ben clar als responsables dels abusos, als que se'n beneficien i als que els executen. Que els hi quedi ben clar a tots els uniformats que apallissen en grup, que patrullen el metro a la caça de l'immigrant, que deixen anar gossos de presa enmig de festes populars... Hem pres la decisió de no retrocedir, de no deixar passar ni una sola agressió més en silenci.

Cridem a l'autodefensa, a la rebel·lió activa contra totes les formes de violència cotidiana que se'ns imposen sota aquest sistema.

Ningú ens protegirà d'aquells que ens "protegeixen".
Contra els atacs parapolicials, solidaritat activa i acció directa.

gener del 2010, Barcelona


(cas)

El pasado 1 de enero incendiamos en Barcelona un coche de la empresa de seguridad privada Prosegur, colocando un artefacto incendiario retardado bajo el depósito de combustible.

Reivindicamos la acción como una respuesta a las últimas agresiones de "vigilantes de seguridad" en el metro y en el tranvía. Que les quede bien claro a los responsables de los abusos, a los que se benefician de ellos y a los que los ejecutan. Que les quede bien claro a todos los uniformados que apalizan en grupo, que patrullan el metro a la caza del inmigrante, que sueltan a perros de presa en medio de fiestas populares... Hemos tomado la decisión de no retroceder, de no dejar pasar ni una sola agresión más en silencio.

Llamamos a la autodefensa, a la rebelión activa contra todas las formas de violencia cotidiana que se nos imponen bajo este sistema.

Nadie nos va a proteger de los que nos "protegen".
Contra los ataques parapoliciales, solidaridad activa y acción directa.

gener del 2010, Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atac a un cotxe de Prosegur
23 gen 2010
La violència genera violència i no soluciona res opino,
Suposo que no us heu preguntat a qui li heu incendiat la furgoneta, si els dos que anàven dintre o eren victimes del sistema que no els dona més sortida, entenc que cadaescú pot decinir però crec que hi ha molts condicionaments que et poden portar a acceptar feines de merda mal pagades on et toca fer coses que otser faries.

Crec que el millor que podem fer entre tots es denunciar les agressions legalment i sinó tenen sortida públicament.

Visca l'acció directa pacifica o com a mínim sense perill per les persones. Crec que tothom té dret a una segona oporuitat.
Re: Atac a un cotxe de Prosegur
23 gen 2010
Estimat sr Joan: Creu vostè que un immigrant sense papers pot denunciar les agressions legalment? Si ho fa, saps què passa? Que segurament l'acaben repatriant.

Abans de fer-se segurata hi han molts altres oficis més dignes, és molt més digne robar els rics i els bancs per exemple.

Aquest discurset de la violència no serveix de res és molt bonic, però a vegades cal fer servir la violència. Creu que arribat el cas en què la majoria de la població volgués canviar el sistema capitalista i fer una revolució social, els rics ho acceptarien i repartirien les seves propietats?? No, es resistirien, i caldría utilitzar la violència. De la mateixa manera que s'hagués hagut d'actuar abans que Hitler invadis Txecoslovàquia.

I t'ho diu un que no és violent, i que creu que moltes vegades la violència és inútil.

http://unaminoriaradical.wordpress.com/
Re: Atac a un cotxe de Prosegur
23 gen 2010
lA GUERRA ES LA CONTINUACIÓN DE LA POLITICA POR OTROS MEDIOS.
Re: Atac a un cotxe de Prosegur
24 gen 2010
"Crec que el millor que podem fer entre tots es denunciar les agressions legalment i sinó tenen sortida públicament"

És clar, fer d'un problema col·lectiu quelcom privat. Això no repercuteix en res a les causes del problema, només castiga els excessos. I és reconèixer l'Estat com a intermediari i legítim dipositari de la justícia i la violència. Fer-ho públic és un deure, i, com és de suposar que només fent-lo públic el problema no desapareixerà, a més sempre està bé actuar sobre les causes de manera directa, sense intermediaris. I donat que l'empresa privada (i la pública) només entén el llenguatge dels guanys i les pèrdues econòmiques, serà aquí on entendran el missatge. Així que se'ls comencen a cremar cotxes i potser comencen a adonar-se que aquí passa quelcom...

Jo també estic en contra de la violència sobre les persones (menys en casos límit), i no sé quin perill veus tu per ningú en sabotejar un vehicle. En cap cas es diu que l'objectiu fossin els ocupants del vehicle...
Sindicat