Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Inauguració de la nova Okupació a Vilanova i la Geltrú
23 gen 2010
Demà diumenge 24 de gener de 2010, el nou espai alliberat a Vilanova i la Geltrú, obre les portes després de setmanes treballant i rehabilitant l'espai per la inauguració.
cartell 2.jpg
Carta adreçada als veïns i veïnes del barri de la Geltrú, on està siuat el nou espai alliberat.


Benvolgudes veïnes i veïns de la Geltrú !Tornem a ser nosaltres! Fa poc ja us vam escriure però tenim coses noves a dir-vos!

Ara que ja hem començat a netejar i a adequar l'espai també li hem posat nom; hem hagut de treballar-hi de valent però és més que gratificant. Es diu "casal de joves la Guisla" hem pensat que estant a la Geltrú era un nom ben nostrat.

Us volem dir més coses encara! De fet, com que només ens coneixeu la lletra us volíem convidar a fer-nos una visita aquest proper diumenge 24. Què us sembla si quedem a 2/4 de 8 al Casal?

I "al tanto" que no ve sola l'obertura! Hi tenim pensades ja activitats: tallers, trobades, passis de vídeo, documentals, actes d'interès cultural i fins i tot alguns cursos! Potser vosaltres teniu alguna idea de què fer-hi o fins i tot us animeu fer-hi alguna activitat.

Bé, suposem que alguns de vosaltres esteu a l'expectativaja que hem okupat.

D'entrada diem que no ens n'amaguem d'haver-ho fet. Fer-ho és cridar contra l'especulació urbanísica, denuciar els preus de lloguer de l'habitatge i la destrucció del nostre barri.
Okupar és recuperar espais abandonats, en desús, plens de brutícia i buidor. Els rehabilitem dedicant-hi tot el que sabem fer. Okupar és començar a construir alternatives per a totes.

Tampoc som il·luses, i sabem que corren molts tòpics sobre nosaltres com que som brutes, dropes, aprofitades...Tot això desapareixerà quan ens vingueu a veure ja que hem dedicat molts esforços a tirar el projecte d'un casal de joves endavant, i això ens suposa hores, il·lusions i força feina.

Sí que treballem i intentem fer el que podem, però és que algun jove es pot permetre un habitatge avui dia? És que les joves de Vilanova i la Geltrú estem tant mortes com per a què ens enviïn al costat del cementiri?

I no patiu, la nostra idea no són festes sense deixar-vos dormir! Sempre hem intentat respectar i relacionar-nos amb els nostres veïns i veïnes. En molts casos sí que us molestarem perquè esperem passar-nos hores junts participant plegats de les nostres activitats.


Un Espai tancat és una porta obert a la decadència del barri i de l'especulació.

Els Espais Alliberats obren portes a altres maneres de viure i planten cara a l'especulació.

Benvinguts i benvingudes a la Guisla ! Us hi esperem amb moltes ganes!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat