Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Άμφισσα  Ajornat el jucici per l´assassinat del jove Alexis Grigoropoulos a mans de la policia grega
21 gen 2010
Un grup de 400 estudiants, esquerranistes i anarquistes, van fer una manifestació ahir a Amfissa (Grècia), en motiu del judici a dos policies acusats d'estar implicats en el tiroteig de l'adolescent Alexis Grigoropoulos que havia de començar-se ahir. Al carrer van haver aldarulls però no es coneix cap detenció o cap informe sanitari de lesions o ferits. El judici llargament esperat dels dos policies acusats del tiroteig fatal de l'adolescent Alexis Grigoropoulos el desembre de 2008 va ser ajornat. Enmig de seguretat hermètica, advocats, testimonis i els dos sospitosos, Epaminondas Korkoneas i Vassilis Saraliotis, es reunia ahir al palau judicial d´Amfissa.

Korkoneas està acusat de disparar el jove de 15 anys al barri d'Exarquia (Atenes). Saraliotis està acusat de colaboració. L'assassinat feia esclatar setmanes de protestes a Grècia.

Un extra de 700 policies van ser reclutats per controlar tot el que passés a Amfissa, una ciutat que es troba a uns 200 quilòmetres cap al nord-oest d'Atenes, i l´autoritat governativa va establir un mínim de tres controls de carreteres.


La jutge Angelita Papavassiliou va decidir postposar el començament del judici ja que la mare de Grigoropoulos, Gina Tsalikian, no estava present perquè la seva mare de 84 anys està a l'hospital.

Un dels dos policies té contractat l'advocat Alexis Kougias que tampoc estava present ahir perquè estava participant en un altre judici.
Mira també:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1122856

This work is in the public domain

Comentaris

fotos mani amfisa
21 gen 2010
frente a frente.jpg
bandera.jpg
1465834.jpg
1465839.jpg
1465840.jpg
1465849.jpg
8328752.jpg
1465876.jpg
1465866.jpg
fotos mani amfisa
Mira també:
http://translate.google.con/translate?hl=es&sl=el&u=http://athens.indymedia.org/&ei=xHdYS_yxIcuI4QbajeyaBg&sa=X&oi=translate&ct=
http://translate.google.con/translate?hl=es&sl=el&u=http://athens.indymedia.org/&ei=xHdYS_yxIcuI4QbajeyaBg&sa=X&oi=translate&ct=
Sindicato Sindicat