Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Manifestació contra el Cementiri Nuclear
21 gen 2010
CatalunyaPress.- L'assemblea informativa...
CatalunyaPress.- L'assemblea informativa celebrada aquest dimecres a Mora de l'Ebre ha decidit convocar una manifestació per diumenge en la que es mostri el rebuig de la comarca a la instal·lació a Ascó d'un cementiri nuclear.
   
       
   

Per això s'ha convocat una manifestació pacífica per el proper diumenge a les onze del matí, que pretén recórrer els carrers d'Ascó per intentar que l'Ajuntament es repensi la seva suposada decisió de presentar una candidatura per acollir un cementiri nuclear.



La manifestació s'ha convocat de forma unitària pel mig miler d'assistents a l'assemblea, entre els quals es trobaven representants dels ajuntaments confrontants amb Ascó, de la Unió de Pagesos i de la Coordinadora Anti-Cementri Nuclear de Catalunya (CANC), entitat convocant de la reunió.



Sergi Sadalié, representant de la CANC, ha assenyalat a CatalunyaPress que "l'Ajuntament d'Ascó no pot negociar amb el Ministeri d'esquenes al territori".



El silenci dels regidors d'Ascó ha inquietat molt als participants en l'assemblea, que temen, segons Sadalié, que es degui a que pretenen anunciar la decisió "en l'últim moment, per evitar que les reaccions puguin boicotejar el projecte", tal i com es denunciava el dia anterior des de la mateixa plataforma en aquest diari.



Sadalié ha remarcat la unitat de la comarca, tal com ho demostren les 62 mocions de diferents ajuntaments, altres set aprovades per diferents consells comarcals i la resolució del Parlament Català, que s'ha manifestat en contra de la implantació d'aquest cementiri nuclear. A més, en contra de la mesura també s'han manifestat les principals associacions ecologistes.
Mira també:
http://www.catalunyapress.es/noticia.php?pIdNoticia=20584&pIdioma=cat&pSeccion=8

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació contra el Cementiri Nuclear
21 gen 2010
Apaguem les nuclears
http://www.apaguemlesnuclears.cat/
Sindicato Sindicat