Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: amèrica llatina
Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
19 gen 2010
HAITI IV.jpg
HAYQUE ORGANIZAR UNA CONCENTRACIÓN SILENCIOSA, SOLIDARIA Y PACÍFICA EN MEMORIA DE LOS MUERTOS YDAMNIFICADOS DE HAITI EN TODAS LAS CIUDADES DEL PAÍS. ¿COMO PODEMOSHACERLO?

SI ALGUIEN SABE POR DONDE EMPEZAR, CONTACTAD CONMIGO EN MI MAIL: MARTIAVINOA ARROBA HOTMAIL.COM

This work is in the public domain

Comentaris

Projecte Haarp
20 gen 2010
EUA té la tecnologia militar per generar terribles catàstrofes naturals: projecte Haarp

A només 48 hores després que el món comencés a conèixer sobre les terribles conseqüències generades pel terratrèmol de 7,3 graus en l'escala de Richter, registrat a Haití, Barack Obama anunciava que 3.500 soldats nord-americans sortirien immediatament a Haití a oferir "solidaritat".

La tragèdia d'Haití va generar expressions immediates de cooperació per part de desenes de països. El petit aeroport de Puerto Príncipe es va col·lapsar, i als Estats Units té el control directe de l'aeroport.

Segons Roger Searle, professor de geofísica a la Universitat de Dírham (Regne Unit) El terratrèmol d'Haití va ser 35 vegades més potent que la bomba d'Hiroshima. El catedràtic també va comparar l'energia alliberada pel terratrèmol al país caribeny amb l'explosió de mig milió de tones de TNT.

Malgrat tot, segons la tesi de Searle, l'energia alliberada en el terratrèmol d'Haití és una centèsima part de la que va esclatar durant el devastador tsunami a l'anomenada Banda Aceh, al sud d'Àsia. Sens dubte aquest tsunami i el seu poder destructor va causar una terrible impressió en la humanitat.

Alguns diran: aquests fenòmens són la conseqüència de la contaminació i la destrucció del planeta, altres diran: els terratrèmols sempre han existit i formen part de la manera com està constituït el nostre planeta, i altres es preguntaran ¿aquests fenòmens tindran únicament causes naturals o alguna potència interessada a seguir ocupant espais estratègics està darrere d'un pla militar imperial de proporcions inimaginables?

La Força Aèria nord-americana desenvolupa un perillós projecte, que sembla tret d'una pel·lícula de ficció, però no ho és, i que la comunitat internacional no sap si ja està en execució. Es tracta del projecte Haarp, un sistema que pot generar violents i inesperats canvis en el clima.

La traducció al català de les sigles Haarp és: Programa de Recerca d'Aurora Activa d'Alta Freqüència. Funciona a partir de l'atac a la ionosfera amb ones d'alta freqüència amb la potència de 1GW, llançades a partir d'un complex d'antenes ubicades a Alaska. Els nord-americans haurien aconseguit reproduir artificialment una aurora boreal. Mitjançant aquest sistema poden utilitzar l'energia que està present fora de l'espai terrestre i reconduir a les finalitats de generar bruscos canvis de clima. D'aquesta manera es podrien utilitzar al Haarp com una arma de guerra.

Serà el Haarp mite o paranoia antiestadounidenca?, No, en la seva resolució de 28 de gener de 1999 sobre medi ambient, seguretat i política exterior (A4-0005/1999), el Parlament Europeu assenyalava que el programa HAARP manipulava el medi ambient amb fins militars i sol·licitava la prohibició del HAARP. L'organisme europeu, llunyà de sospites de ser antiimperialista va demanar que s'establís un conveni internacional que prohibís el desenvolupament de la màquina del clima.

D'acord amb investigacions científiques precedents i relacionades amb la manipulació de freqüències en la ionosfera, es coneix que mitjançant satèl·lits o altres instruments de reconducció es pot utilitzar els anomenats hipocamps que generen els Haarp per a altres usos diferents al canvi climàtic, fins i tot per aspectes que no necessàriament són perjudicials a la humanitat, com generar capa d'ozó.

Els Haarp potencialment tindrien també la capacitat, de desintegrar objectes, generar combustions espontànies i induïdes, i fins i tot canviar patrons cerebrals, induir conductes i produir malalties biològiques. Investigacions sobre el projecte Haarp han sorgit des d'universitats nord-americanes i centres europeus.

Un dels pioners en la investigació sobre Haarp és Nick Begich, un investigador científic de Anchorage, Alaska, la regió on s'ubiquen les antenes del projecte. La investigació de Begich no va ser només científica, sinó també política. Va descobrir les connexions entre patents reservades i de caràcter secret del govern nord-americà, i després de als empreses connexes que s'anaven fent càrrec de patents relacionades. Entre ella va denunciar l'investigador, havien algunes que es referien a "com fer" explosions de tipus nuclear sense radiació ", sistemes radiants d'energia, el radar de sobrehoritzon, sistemes de detecció per míssils que portin caps nuclears, polsos electromagnètics abans produïts per armes termonuclears i altres recursos de la guerra espacial ".

Entre els que han escrit sobre projectes relacionats amb els Haarp, es troba Zbigniew Brzezinski, que va ser assessor de seguretat de l'expresident Jimmy Carter, i a qui relacionen amb la tendència política dins del sistema de poder nord-americana que representa Barack Obama. Brzezinski es va referir a les alternatives existents per aconseguir canvis en el pensament dels éssers humans i en la guerra ecològica. Va dir que tot i les incomoditats que podria generar això en certs sectors, l'ús de tecnologies com els Haarp era inevitable.

Representava una amenaça Haití per als interessos nord-americans?, Evidentment no, tampoc és una nació que a primera vista tingui recursos naturals indispensables per a Washington. El que si representa Haití és una posició geogràfica clau al Carib, en el context d'una Llatinoamèrica que està lliurant els processos de recuperació de sobirania més importants des de la Guerra d'Independència.

És a més Haití, un dels països més pobres del món, tractat tant pels EUA com per algunes potències europees com un camp d'experimentació. De l'Imperi poques coses es poden dubtar.

· HAARP explicado oficialmente
http://www.youtube.com/watch?v=ec1ciG0D2D0

http://telamamaria.blogspot.com/2010/01/projecte-haarp.html

Haití: Estrategia del caos para una invasión
http://chacatorex.blogspot.com/2010/01/haiti-estrategia-del-caos-para-un

Que salgan de Haití cascos azules por agresiones a mujeres
· Por acusaciones previas, acusa ONG feminista
http://chacatorex.blogspot.com/2010/01/que-salgan-de-haiti-cascos-azules
Re: Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
20 gen 2010
Els EUA han estat fomentant durant anys la pobresa a Haití, obligant-los a la seva dependència econòmica -subvencionant productes per arruinar els productors locals, comerç dherència colonial, etc.-. El q no diuen x la TV és k es tracta d'imperialisme un cop més i jo he parlat amb algun immigrant d'allí -en concret un dels pocs de bona família- i ell el mamó dóna per fet, és més, ho vol, que EUA pretén fer-se amb el control total del territori, pels interessos estratègics, economico-polítics que hi té. Això del terratrèmol podria bén be ser cert.
Al que crec que hem de donar suport és al Socorro Rojo Internacional, moviment que s'està organitzant per denunciar la impunitat i per fer oposició i solidaritat real i activa, en una incipient V Internacional.
Interessant informació la que exposa l'anterior.

Jo crec que estaria bé fer concentracions a nivell europeu i fer córrer informació d'aquest tipus. Es podria unir també amb la lluita de les recents revoltes dels immigrants italians, així com amb el tema de Vic.

Salut i altermundisme!
Re: Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
20 gen 2010
Del SRI he encontrado este blog. ¿Alguien sabe si hay algo más?
http://www.presos.org.es/

Luego hay también a nivel anarquista:
Cruz Negra Anarquista

http://www.nodo50.org/federacioniberica_cna/

http://www.nodo50.org/puzlea/a_cna.htm


I a nivel catalan, sobre los presos:
http://rescat.wordpress.com/
http://www.alertasolidaria.org/
o la Solidaritat Antirepressiva d Terrassa

Esto es sobretodo a nivel local, los que han manifestado voluntad de hacer algo (han enviado info desde la mierda del feisbuc) són los del Socorro Rojo Internacional, y el grupo de la V Internacional.
Sinó tmb tipo altermundista:

http://www.justiciaipau.org/
http://www.attac-catalunya.org/
http://altermon.wordpress.com/
http://www.anticapitalistes.net/
http://revoltaglobal.cat/

Aquí se podría visibilizar también:

Fòrum Social Català
http://fscat.blog.pangea.org/


No sé yo si aún estará activa la Plataforma Aturem la Guerra, o la Contra la ocupación sionista de Palestina.. x ahí podría haber una via bastante factible
Re: Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
20 gen 2010
Ei compa, si que esta activa:

http://www.aturemlaguerra.org/
Re: Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
20 gen 2010
El dia 30.1.2010 jornada antimilitarista en Sestoa.
Atención! en Indymedia euskal Herria, el dia 30.1.2010 hay una jornada antimilitarista que pinta muy bién,
PRIMERA JORNADA ANTIMILITARISTA
Sábado 30 de enero de 2010, en la vieja estación de trenes ocupada de Zestoa (Gipuzkoa).

12h00
Debate y reflexión a cargo del Colectivo Gasteizkoak, en torno a la investigación sobre la participación de industrias y servicios en las operaciones militares, con la presentación del libro: “Mercaderes de la muerte made in Euskadi. La industria militar en Euskal Herria”.

Comedor popular

Entreacto con la proyección de un montaje-vídeo de agitación y propaganda antimilitar.

17h00
Charla sobre la visión de la OTAN de los futuros conflictos en las áreas urbanas y la militarización de los territorios, con la presentación del libro: “Ejércitos en las calles. Algunas cuestiones en torno al informe ‘Urban Operations in the Year 2020’ de la OTAN”.

19h00
Proyección de la película “Domicilio Privado” (2004) de Saverio Costanzo: la historia real de un palestino, director de un colegio de secundaria, que junto al resto de su familia vive la ocupación de su casa por tropas israelíes.

A lo largo del día contaremos con una muestra, distribución y venta de libros y demás material antimilitarista.
Re: Hem d'organitzar una concentració silenciosa en memòria dels morts i damnificats d'Haiti
21 gen 2010
Yo organizaría una manifestación regida por la acción directa y la oposición activa!
Sindicat Terrassa