Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Inauguració del Nou Espai Allberat de Vilanova i la Geltrú
19 gen 2010
El passat 22 de desembre de 2009, coincidint amb festes nadalenques, es va alliberar un nou espai a Vilanova i la Geltrú, al nucli històric, al barri de la Geltrú, una barri cada cop més castigat per l'especulació.
cartell 2.jpg
PICT1654.JPG
Joves de Vilanova i la Geltrú vam alliberar l'antiga AV de la Geltrú on portava anys en desús, propietat de Can Puig i Figueres, familia benestant de la ciutat, on actualment gestiona aquesta propietat les Finques Montané de Vilanova i la Geltrú.
Els primers dies de l'okupació s'hi van presentar la policia municipal amb un mañà i la prpietària de les finques, i l'endemà els mossos d'esquadra per ensumar-hi alguna cosa i buscar les pesigolles.

Batejarem aquest nou espai alliberat anomenat,
" Casal de Joves la Guisla ", un espai obert per a petits i grans, un lloc de trobada per mostrar les inquietuts del barri i del món que ens envolta. Volem que la Guisla esdevingui on lloc de tertúlia per poder fer-hi activitats de tot tipus, des de tallers,trobades, xerrades,passis de video, documentals,curos i/o actes d'interès cultural. Ja que malauradament els joves d'aquesta vila portem molts anys treballant per aconseguir un Espai pels joves i l'Ajuntament d'aquesta ha vila ens ho ha negat.


Aquest proper diumenge 24 de gener del 2010 després d'estar setmanes treballant de valent, netejant, traient brossa, rehabilitant l'espai per l'obertura,obrim les portes al barri i a tothom qui vulgui. Us convidem a participar a la inauguració de la Guisla, on hi haurà una assemblea oberta, un pica-pica i musiqueta, el proper diumenge 24 a dos quarts de vuit al Casal de Joves La Guisla, carrer Barcelona 65 de Vilanova i la Geltú.

Us hi Esperem !

Veïns i Veïnes de Vilanova i la Geltrú :

El Jovent hi tornem !!!

Alliberem Espai i els Defensem !

Casal de Joves la Guisla

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat