Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Vic és España
18 gen 2010
Els esdeveniments dels últims dies a Vic, al servei del projecte nacional espanyol
Oh sí! Per fi ha arribat el dia en que la ciutat més rebel (segons alguns, és clar) ha tret un pam i mig de llengua per venerar lascivament les parts més tenebroses i pudents de l'estat opressor. Ni la més repugnant peli porno underground alemanya hauria estat capaç de mostrar un bes negre més contranatura com el que ha consumat aquests darrers dies la "capital de la catalunya catalana" (HA, HA i HA!). Planyo els pocs independentistes reals que hi ha allà, als qui els deuen haver caigut els collons a terra davant de tal aberració. A veure, siguem justos: la pintada aquella de la JNC que afirmava "Vic és una ciutat nacionalista" no anava desencaminada. Vic és la primera gran victòria nacionalista espanyola a casa nostra!

Analitzem la situació: pressionats electoralment per una plataforma racista, espanyolista i d'ideologia feixista més o menys encoberta, els partits principals de l'ajuntafems tiren endavant la infame proposta que tots coneixem: la que enfronta els "d'aquí", és a dir els ciutadans espanyols amb DNI, amb els catalans més desfavorits. Tot un acte d'afirmació nacional espanyola, que va més enllà del simbolisme per endinsar-se en el pragmatisme. S'està dotant de continguts el projecte nacional espanyol i tot per electoralisme. La mesura fa convergir els "interessos" de xarnegos i catalufos en un sol projecte comú. "És clar", diuen, "és que si no l'anglada pujarà molt!". En comptes de fer pedagogia i ser valents ens abaixem els pantalons i traïm el poble català per electoralisme. Molt bé, senyors, bravo.

A més a més, ha resultat estratègicament deplorable, doncs el govern central ha saltat hipòcritament com a "gran salvador dels immigrants de les urpes de la xenofòbia instalada en zones nacionalistes".

I després els autonomistes venuts i botiflers de CiU i ERC van a fer-se la foto de forma oportunista en aquestes consultes populars d'autodeterminació com si en fossin els principals responsables. I criden els immigrants a votar en elles. AU, ANEU A LA MERDA!!!

Com sempre, l'EI s'ha quedat sola en la seva coherència.

A veure si es munta una manifestació antifeixista a Vic d'una vegada i es demostra als nous catalans que els indepes de veritat no els volem cardar fora, perquè el problema no són ells sinó l'estat capitalista espanyol, aquest estat corcat que la burgesia catalana i els seus electors llepaculs, esclaus de vocació, intenten apuntalar quan la cosa trontolla.

drap di dimma!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vic és España
18 gen 2010
El problema NO és l'«estat capitalista espanyol», el problema és, senzillament, EL CAPUTALISME i, una de les estratègies que usa per a perpetuar-se i desviar la lluita és precisament el nazionalisme (o l'independentisme amb base nazionalista, és igual).
Re: Vic és España
18 gen 2010
adèu espanya, adèu
Re: Vic és España
18 gen 2010
qualsevol persona sensata, i això exclou a quatre xiflats que desvariejen a indymedia, s'adona que lo de Vic és totalment correcte.
Sindicato Sindicat