Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
No hi som totes - Acte polític a Terrassa
05 gen 2010
El proper dissabte 16 de gener es farà a Terrassa l'acte principal de la campanya "No hi som totes" per la llibertat dels i les preses polítiques.
acte 16 bct x web 2.jpg
cartell generic no hi som totes x web.jpg
El dissabte 16 de gener a les 18:30h es farà a terrassa un acte a la Biblioteca Central de Terrassa(BCT)al Passeig de les Lletres(a 5m de la renfe)
L'acte consistirà en una xerrada que analitzara el problema de la tortura a l'estat espanyol, hi intervindran un membre de l'Associació Memòria contra la tortura,un membre de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i un advocat.
Aquest és un dels actes centrals de la campanya "No hi som totes" per denunciar la situació dels i les preses polítiques(perquè van ser detinguts i empresonats,què és i perquè se'ls va aplicar la Llei antitrerrorista, què és el f.i.e.s. o el d.e.r.t.,què és la dispersió,....) i que finalitzarà el divendres 22 de gener, data en que van ser empresonats en Zígor i en Diego farà 9 anys, i que enguany serà la ultima concentració per ells ja que hauràn sortit en llibertat després de complir íntegrament la condemna.
Aquesta campanya va dedicada a ells i a totes les persones preses per motius polítics, i també a tota la gent que des de fora no ha deixat mai de pensar i lluitar per la llibertat dels pres@s.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat