Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
Foto Escamot Tió.JPG
Comunicat de l'Escamot Tió – Festes del solstici d'hivern de 2009

Mitjançant aquest comunicat reivindiquem i donem a conèixer l'expulsió sense miraments d'un seguit de personatges intrusos a les nostres terres.
La nit del 23 de desembre, agosarades membres integrants de l'Escamot Tió han dut a terme una operació, decidida fa dies i obligada per les circumstàncies. I és que la nostra terra es veu eternament colonitzada per elements subversius exteriors que alteren l'ordre tradicional de les nostres contrades.

Un personatge panxut, inventat per un producte infame i assassí com és la CocaCola intenta, any rere any i per aquestes dates, entrar a moltes de les nostres cases i pisos. I ho fa en convivència amb alguns amos d'aquestes cases, que els deixen la corda penjada i, de ben segur, un mitjó a la xemeneia i vi dolç sobre la tauleta.

Doncs cal recordar que, en tot cas i si decidim alimentar aquest tipus de tradicions, aquí qui ve són els Reis, tres Reis Mags d'Orient que apareixen d'aquí a deu dies i ens omplen la casa de regals i d'il·lusió.

La nostra crítica més ferotge també va adreçada a aquestes il·lusions, esperances que conforme et fas gran es van trencant i que alimenten la ràbia i l'odi amb el que tota persona creix i s'esdevé quan arriba a l'edat adulta.

Molt bonics són els regals... quan en tens. Cal recordar els milers de morts de gana que TAMBÉ hi ha durant aquestes dates. Els milers de persones que VIUEN AL CARRER també durant aquests dies de joia i alegria, mentre els nostres balcons resten adornats i els nostres carrers engalanats. Aquesta acció va també per ells.

Hem deixat als Pares Noëls més enllà de la frontera per a que tornin cap a casa seva. N'estem fartes de tradicions imposades que incitin al consumisme més flagrant, que ens convidin a gastar sense mesura i que, a més, alimentin il·lusions sense sentit. I en tot cas, si es volen alimentar aquestes il·lusions que es faci a través dels Reis Mags, que a sobre són el primer i més gran exemple de multiculturalitat del món de fantasia amb el que hom topa quan comença a tenir més o menys ús de raó.

Que quedi clar que si cap diari de les nostres terres es fa ressò d'aquesta acció, tornarem. I no seran una quinzena d'energumens vestits de vermell els que expulsarem dels Països Catalans, sinó que les nostres amenaces englobaran des de mobiliari urbà que convidi al consumisme fins a ornaments de botigues que cantin nadales en idiomes que no siguin el nostre.

Fins que el tió torni a les nostres llars, la revolta continua. Ni un pas enrere!

Lleida, 26 de Desembre de 2009. Escamot Tió

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
que els hi donin pel cul també als reis mags, mort a la monarquia!!
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
I a la creu roja que posa carcelers en els cies.
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
execusió de tots els papes noels! que s'en tornen a finlandia!
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
No se qué problemas tenéis contra quienes vienen de otros países a trabajar aquí. Espero que lo siguiente no sea expulsar a los chinos del todo a cien o los restaurantes; o a los pakistaníes de los badulakes, o los turcos de los kebabs..., eso sí bebidas de cola que no falten...
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
26 des 2009
El problema es que volem que ens fotin nomes en catala, i amb formes tradicionalment catalanes.
La nostra submisio es nomes per formes de dominacio catalanes, la resta no les acceptem.
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
27 des 2009
pos mira, sona fort, però és així:
Si me tenen que putejar, al menys que sigue en català.

Jo si algun dia aconseguim la independència dels Païsis Catalans, no dubteu que continuare al mateix costat de la trinxera, lluitant per un model econòmic i social que no sigue esclau dels interessos de les empresar@s i de la oligarquia, lo que vindria a ser una societat comunista en les diferents veesants i models organitzatius que hi puguen haber, aquí ja no hi entro.

I espero, de company@s de trinxera a la mateixa gent que ara s'autoanomena comunsita, llibertaria, socialista, anarquista....
De ben segur que hi haurà alguns independtistes anticapitalistes, que potser és queden a casa, i també mols anticapitalistes no-ncaionalistes que tindran més feina en reivindicar la no catalanitat (espanyolitata) de les nostres terres que lluitar contra el sistema, però en fi, de tarugos ne tenim a tot arreu.


Però la veritat, crec que és el deure de tot antiautoritari lluitra contra tota opressió (nacional, cultural, social, econòmica..) i fomentar la cultura popular que tants anys porta gestant-se al si del poble.



Una cosa no trau l'altra.


Independència i revolució!
Els rics a la foguera, francesos i espanyols a la forntera!!!

(entenem que el títol d'espanyol o francès no s'aconsegueix per origen ni per trets ètnics, sinò per la voluntat de sotmetre al poble català davant la imposició espanyola o francesa, vaiga que alguns "catalnets de bé" són més espanyols que alguns immigrants andalusos o descendents plenament integrats en la societat)






La locura permanence intacta al paso del tiempo...
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
27 des 2009
Jo crec que a uns quants els vindrien bé unes classes de lectura elementals. El text original crítica el consumisme i la globalització neoliberal imposada per una multinacional amb finalitats comercials.

Llavors apreixeu els 2 incultes de torn i negueu el que està escrit, i llavors passa el tercer babau i per contraposició es reafirma en els vostres prejudicis.

Així 3 persones que estaveu d'acord en un 90% passeu a ser enemics irreconciliables sols per la manca d'atenció lectora d'un, els prejudicis irreflexius de l'altre (volem bisbes catalans) i la facilitat d'entrar en polèmiques buides d'un tercer.

No cal tornar a explicar allo que queda ben clar en el text. No s'està defensant un model convergent de societat, els antiautoritaris podem treballar de bracet amb anticapitalistes de tots esl signes, però no podem defensar els ultrapuristes de sofa que res no construiu, res no aporteu i encara us dediqueu a fer el joc el sistema presentant les alternatives reals al sistema com a part integrant d'aquest, assenyalant que vosaltres si en tinguessiu ganes ho farieu millor però com que esteu cansats... millor us ho mireu criticant.
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
28 des 2009
gent, Binèfar és a la comarca de la Llitera, per tant, no els heu deixat fora del país...
Re: Reivindicació del segrest i l'expulsió sumaríssima d'elements subversius
28 des 2009
Aquesta presumcio teva de que els que critiquem aquesta merda d'accio no fem res mes apart de posar comentaris a indymedia, la treus d'alguna base de dades en concret? O es una conclusio que treus a partir de la teva propia experiencia?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more