Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
[Tarragona] Crònica marxa de torxes per l'amnistia
20 des 2009
Les marxes de torxes recorren aquest cap de setmana els carrers de 16 poblacions dels Països Catalans. Ho fan per reclamar la llibertat dels presos i les preses polítiques.
marxa_tarragona.jpg
El passat dissabte 19 de desembre unes vuitanta persones vingudes d’arreu del Camp van participar de la Marxa de Torxes per l’Amnistia a Tarragona, en el marc de la convocatòria que Rescat fa cada any per a denunciar la situació dels presos i preses polítiques catalanes i exigir-ne la seva llibertat .

La marxa arrancà amb una traca a les 19h des de la Plaça Verdaguer, escortats en tot moment pels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i agents de la secreta fotografiant i enregistrant vídeo a tort i a dret. El recorregut s'aturà a la Baixada de les Peixateries Velles, davant l’Ateneu Popular l’Espina on es llegí un comunicat per denunciar una vegada més l’aplicació de la dispersió cap als nostres companys, presos polítics catalans, i es desplegà una estelada de grans dimensions. Al arribar a la Baixada de la Misericòrdia dos militants de l'Esquerra Independentista del Camp (EIC) desplegaren des d'una envestida una pancarta de suport als i les preses, el que aixecà els aplaudiments dels participants a la marxa. En acabar, la marxa es dirigí cap a la Plaça de la Font. En arribar a la porta de l'Ajuntament es llegí el manifest editat per Rescat i es va cloure amb una altra traca .
Mira també:
http://www.pobleviu.cat
http://www.pobleviu.cat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more