Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Tarragona] Concurs de fotografia Dona i Crisi
18 des 2009
El termini d’entrega serà del dia 14 de desembre fins el 15 de gener de 2010.
cuncurs fotografia22.jpg
Actualment el sistema econòmic i l’anomenat estat del benestar a què ens havíem acostumat es troba immers en una profunda crisi que ja no afecta tan sols les multinacionals i els grans centres de poder, sinó que ha arrelat a les nostres vides i afecta tots els aspectes de la nostra quotidianitat. Aquest és un fet que veiem accentuat en un sector de la població, les dones, que sovint ha de carregar no només amb les dificultats derivades de l’augment de l’atur, la inflació o els problemes per accedir a un habitatge digne, sinó que, a més a més, ha de suportar els problemes personals i domèstics que això comporta.

Des del col·lectiu feminista “Cau de Llunes” (AFRT) creiem que una bona manera de denunciar aquesta situació i d’involucrar-hi tota la societat és la d’organitzar un concurs de fotografia que tracti sobre aquesta problemàtica, obert a tots i a totes les que hi vulgueu participar. Us hi animem!

BASES DEL CONCURS:

Tema: “Dona i crisi”

Modalitat i presentació: es podrà presentar un màxim de 3 obres per cada participant. Aquestes obres poden ser fotografies digitals o analògiques, en color o en blanc i negre.

La mida mínima serà de 10x15 i caldrà presentar les obres sobre suport de cartolina.

Al dors de la cartolina hi haurà de constar el títol de l’obra, el nom de l’autora o l’autor i la seva adreça de correu electrònic.

Entrega: les fotografies es podran entregar de dijous a dissabte de 18 a 22 hores al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet vell, 15. Tarragona). Si les fotografies són en format digital també s’hauran d’enviar al correu electrònic de cau de llunes: caudellunes.tgn ARROBA gmail.com

El termini d’entrega serà del dia 14 de desembre fins el 15 de gener de 2010.

Jurat i votacions: la fotografia guanyadora del concurs es decidirà mitjançant una votació popular que es durà a terme del 16 de gener fins el 5 de febrer de 2010.

Totes aquelles persones qui vulguin participar en la votació podran veure les fotos participants exposades al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet Vell, 15. Tarragona) de dijous a dissabte de 18 a 22h i podran votar allà mateix. També es podrà realitzar la votació a través del nostre blog: http://caudellunestgn.blogspot.com/

Entrega de premis: el primer premi del concurs serà una targeta de memòria i la publicació de la fotografia guanyadora al periòdic “La Bicicleta” (www.periodiclabicicleta.org), i el segon premi una samarreta de Cau de Llunes. L’entrega es realitzarà en un acte que se celebrarà el dissabte 6 de febrer de 2010 al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet Vell, 15. Tarragona).

Totes les fotografies presentades a concurs quedaran a disposició de Cau de Llunes (AFRT), que en podrà fer ús per a eventuals actes i exposicions.

http://caudellunestgn.blogspot.com
Mira també:
http://caudellunestgn.blogspot.com
http://caudellunestgn.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Feminisme=Racisme
18 des 2009
Ara en farem un altra que sigui "Home i Crisi" "Negre i Crisi" "Ulls blaus i Crisi" etc...
Re: [Tarragona] Concurs de fotografia Dona i Crisi
18 des 2009
tranquil, també tindràs el teu, on hi podràs participar:

Gilipolles i crisi!
Sindicato Sindicat