Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : dones
[Cat/Cast] No a la privatització del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones
18 des 2009
L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat la privatització del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones, impulsant el que serà el seu nou model de gestió municipal: que els serveis deixin de ser prestats directament per treballadors municipals per a concedir-lo a empreses privades o associacions subcontractades.

el Ayuntamiento de Barcelona quiere ceder a la gestión privada un emblemático servicio para las mujeres de la ciudad y sus asociaciones.
Se trata del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), un servicio municipal que acumula 24 años de trabajo y experiencia.
El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) és un servei de l’Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat oferir informació, assessorament i recursos a les dones i associacions de dones de la nostra ciutat. Funciona des de l’any 1985 i és un dels serveis pioners de tot l’Estat.
Durant aquests 24 anys ha acumulat experiència, saber i material documental (maletes pedagògiques, exposicions itinerants, biblioteca amb més de 4.000 volums, etc.) que ha posat al servei de les dones de Barcelona.
Des de l’any 2006 té seu pròpia al barri de Gràcia.
Actualment, l’Ajuntament ha decidit cedir-ne la gestió a l’empresa privada.
Considerem que la decisió “d’externalitzar” el CIRD malbarata l’experiència acumulada al servei de les dones i minimitza i desvirtua, alhora, els principis i els objectius per als quals va ser creat ja que mai una empresa privada podrà substituir la voluntat política que l’Ajuntament ha de tenir en la defensa dels drets de les dones i el suport al moviment associatiu.
Per aquestes raons, diem NO a la privatització del CIRD.
Signeu la petició on-line contra la privatització.
www.petitiononline.com/Dones/petition.html



el Ayuntamiento de Barcelona quiere ceder a la gestión privada un emblemático servicio para las mujeres de la ciudad y sus asociaciones.
Se trata del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), un servicio municipal que acumula 24 años de trabajo y experiencia.
El proceso de privatización de la gestión está siendo contestado por muchas personas de la ciudad y también de fuera de Barcelona.
Los sindicatos también se oponen.
Diversas asociaciones de mujeres han colgado la protesta en sus webs y blogs, pero necesitamos las firmas de protesta de la mayor cantidad posible de personas.


Se puede firmar y poner comentarios en: www.petitiononline.com/Dones/petition.html

Si quereis conocer el CIRD: www.bcn.cat/dones, entrando en CIRD.

POR FAVOR, NO DEJEMOS QUE UN SERVICIO EMBLEMÁTICO PARA LAS MUJERES DE BARCELONA DEJE DE SER DE GESTIÓN PÚBLICA.
Mira també:
http://www.petitiononline.com/Dones/petition.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa