Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Què passa amb el judici per les tortures de Quatre Camins del 1 de maig de 2004?
16 des 2009
L'octubre de 2007 va concloure la fase d'instrucció al jutjat núm. 3 de Granollers amb la imputació de 9 funcionaris. Han passat 2 anys i encara no hi ha data assenyalada pel judici oral. Què ha passat? Estan tapant els fets?
El sindicat corporativista de carcellers podria estar darrera de l'arxiu definitiu d'aquesta causa massiva de tortures, en la qual estan implicats més de 200 funcionaris fora de servei, que van apallissar 28 presos de Quatre Camins, un cop ja tancats a les cel·les, com a càstig per a haver participat en un motí que havia estat provocat, preciament, pels mals tractes.

El sindicat d'extrema dreta ha interposat tota mena de recursos per a impedir que es celebri el judici, i sembla ser que ho ha aconseguit amb la total complicitat del sercretari de serveis penitenciaris, Sr. B. Bastardas (el nom ja fa gust de torró).

Caldria saber, doncs, si estem davant d'una mera estratègia de retard o si ja se sap que el cas ha estat arxivat definitivament.

Qui sàpiga alguna cosa, que informi a les associacions de solidaritat amb els presos perquè puguin reaccionar. Cal tenir en compte que els terminis per a recórrer les decisions judicials són molt ajustats.

Si el poder aconsegueix tapar aquest cas, la tortura a Catalunya restarà definitivament instal·lada per sempre.

No ho tolerem!!!!

Tura dimissió!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què passa amb el judici per les tortures de Quatre Camins del 1 de maig de 2004?
16 des 2009
que no teniu sang a les venes?
Sindicato Sindicat