Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[CAJEI] Marxes de torxes 2009
16 des 2009
La CAJEI ens solidaritzem amb les preses polítiques catalanes i animen a tot el jovent català a assistir a les marxes de torxes organitzades i convocades per Rescat els propers 18 i 19 de desembre.
Un any més, a les acaballes d’aquest 2009, ens trobem amb la trista realitat que encara tenim companys i companyes de lluita tancats a les presons espanyoles i franceses. Gent que, com nosaltres, ha lluitat i lluita per un món més just i solidari, un món sense imposicions de cap mena i on tots els pobles puguin viure lliures i en pau. Cadascú ha triat el seu camí, i en aquestes dates, mentre moltes de nosaltres podem gaudir de l’escalfor de la nostra gent, de la nostra família i dels nostres companys, hem de tenir ben present a aquelles que, per altruisme i amor revolucionari, van decidir recórrer el camí més difícil, aquell on s’ho jugaven tot per la llibertat dels pobles i per la justícia social.

Així, en aquestes dates, hem de deixar clar que no estan sols ni soles, i que als carrers d’arreu dels Països Catalans, no estaran només presos per l’espiral de consumisme i individualisme de cada any, sinó que centenars de joves reclamaran la llibertat de les nostres preses, d’aquelles que representen justament uns valors totalment contraris: donar la vida, i fins i tot la llibertat, per la nostra gent, per les classes populars i pels pobles en lluita.

D’especial consideració és, doncs, la feina que realitzen al llarg de l’any els col·lectius i les organitzacions de suport als companys i les companyes empresonades. Una lluita sovint oblidada però d’importància cabdal en tots els moviments organitzats d’arreu del món. Als Països Catalans, Rescat representa el lligam imprescindible amb els presos i les preses i amb els familiars d’aquests, víctimes de l’aïllament i la dispersió inherent als sistemes penitenciaris espanyol i francès. Per això, no podem oblidar que, malgrat totes les dificultats, existeixen col·lectius que es deixen la pell per dignificar la lluita per la llibertat dels presos i preses polítiques.

Des de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI), animem a tot el jovent dels Països Catalans a participar, doncs, a les marxes de torxes per la llibertat de les preses polítiques que s’organitzen arreu del territori. La flama solidària no es pot aturar i cap presó o amenaça podrà fer recular les nostres lluites. Un any més, doncs, per Nadal hem de fer arribar l’escalfor als i les preses polítiques catalanes, entre ells en Diego i en Zigor, que a mitjans del gener tornaran al carrer per estar al nostre costat després de 9 anys de patiments, vexacions i injustícies a l’espanyola, o en Franki, que clourà la seva condemna, que encara que l’hagin volgut amagar o maquillar, no és altra cosa que presó i repressió. És per ells, i també per la resta, la Marina, la Laura, la Lola i totes les altres, que aquests dies sortirem al carrer i continuarem lluitant per la seva i per la nostra llibertat.

Per Nadal us volem a casa!
Llibertat presos i preses polítiques catalanes!

Convocatòries:
Barcelona: 19 de desembre a les 19h a Canaletes

Cardedeu: 19 de desembre, 19h a la Plaça de l’Ajuntament

Castelló de la Plana: 18 de desembre a les 19h a la Plaça Major

Girona: 19 de desembre, 19h davant la subdelegació del Govern.

Igualada: 19 de desembre, 19.30h a la Plaça de Cal Font

Lleida: 19 de desembre a les 19.30h a la Plaça de la Catedral

Manresa: 19 de desembre a les 19h a la Plaça Sant Domènec

Ribes del Garraf: 19 de desembre a les 19h a l’Ajuntament.

Sabadell: 19 de desembre, 20h Plaça Enric Granados

Sant Boi: 19 de desembre, 19h Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi.

Tarragona: 19 de desembre a les 19h a la Plaça Verdaguer

Terrassa: 18 de desembre a les 20h davant de l’Ajuntament.

Torredembarra: 20 de desembre a les 19h a la Plaça Joaquim Boronat

València: 18 de desembre, a les 20h a la Torre de Serrans

Vilafranca del Penedès: 19 de desembre a les 20h a la Plaça de la Vila

Vilanova i la Geltrú: 19 de desembre a les 20h a la Plaça de les Neus
Mira també:
http://rescat.wordpress.com/
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Marxes de torxes 2009
17 des 2009
Si tots aquests esfroços els dediquessiu a coses útils, quanta feina es podria fer.
Re: [CAJEI] Marxes de torxes 2009
17 des 2009
tu ets gilipolles tiu. Tu saps que són les prioritats politiques? És que no és una prioritat la solidaritat amb els qui estan entre reixes?
Re: [CAJEI] Marxes de torxes 2009
17 des 2009
Les preses de fora Catalunya no tenen la culpa de no ser catalanes.
Quin menyspreu.
Re: [CAJEI] Marxes de torxes 2009
18 des 2009
No, els qui estan entre reixes no són una prioritat política. Els que un dia van prendre una decisió individual i individualista que no us haurien de condicionar tant.
Re: [CAJEI] Marxes de torxes 2009
18 des 2009
ets burro però burro dels grossos...
suposo que a les marxes contra els acomiadaments de Nissan i de tants altres EREs i treballadores acomiadades de Catalunya, et preguntaves: ¿i quina culpa tenen els aturats d'altres països, quin menyspreu?

confondre la perspectiva global-internacionalista amb la política catalana-local, és una juxtaposició que cap internacionalista de més de 10 anys hauria de fer: suspès!
Sindicato Sindicat