Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
16 des 2009
El SEPC de l'IES Antoni de Martí Franqués de Tarragona, han volgut traslladar el debat sobre el dret a l'autodeterminació dels Països Catalans al centre. Per aquest motiu, aprofitant que diumenge passat es realitzaren consultes populars sobre la independència a més de 160 poblacions, han decidit realitzar una consulta entre l'alumnat del centre. En concret, podran votar els alumnes de tercer i quart d'ESO i de Batxillerat. En total, 820 alumnes. Durant l'hora de l'esbajo, ho podran fer en una urna que ja s'ha instal·lat avui mateix i restarà oberta fins divendres. La pregunta que es formula als i les joves és: "Està d’acord que els Països Catalans esdevinguin un estat de dret, independent, democràtic i social?".
consulta-indp-ppcc.jpg
Fins a un total de 820 alumnes, 472 de batxillerat i 348 del segon cicle d'ESO, de l'IES Antoni de Martí Franqués de Tarragona, podran votar durant l'hora del pati, fins al proper divendres, responent a la pregunta "Està d’acord que els Països Catalans esdevinguin un estat de dret, independent, democràtic i social?".

La iniciativa, promoguda pel nucli del SEPC d'aquest institut, sorgeix arran de la realització de més de 160 consultes populars sobre la independència, el diumenge passat i, pretèn "crear un espai de debat entre els alumnes de l’institut, conscienciar de la votació i la importància d’aquesta consulta i incentivar la màxima participació".

D'aquesta manera, doncs, pretenen traslladar el debat sobre el dret d'autodeterminació del poble català al centre i, alhora, fomentar l'exercici del dret a vot entre els i les joves, com a membres de ple dret de la societat.
Mira també:
http://sepcmartifranques.blogspot.com/
http://sepcmartifranques.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
16 des 2009
una iniciativa plena de lucidesa:
el fürher també enviaba nanos de quince anys al front quan les coses començaven a pintar malament...
Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
17 des 2009
No entenc quin és el problema en que un nucli de secundària organitzi una consulta pels seus companys i companyes per demanar que opinen sobre un tema... ni molt menys entenc el teu paralel·lisme.

Els espanyols teniu tanta fixació en comparar catalanisme=nazisme (per després poder justificar la vostra posició de espanyolista) que arribeu a buscar uns símils tan però tan surrealistes que realment fan riure XD
Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
17 des 2009
Som una nació. Som més que un club. Som CiUtadans de primera. Els xarnegos son de segona i els inmigrants, de tercera. Aixo és casa nostra i no hi cap tothom. La llengua es nostra i vos la imposarem per nassos. Amb quotes de poder. Cambós, Prats de la Riba, Tarradellas, Samaranchs, Pujols, Durans, Mas, Prenafetas, Alavedras, Carods, Barreras, Ricards M Carles, Miros Ardevols, Cullells, Maragalls, Serras, Pallarols, Estevills, Piqués, Vendrells... Mai tant pocs havien donat tant pel sac a tanta gent fent pais!
Qui d'ells no hauria de poguer fer propaganda a indymedia?
I, per favor, les patries, a les clases de geografia... deixeu als nanos estudiar en pau!
Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
17 des 2009
Però què dius, pallasso?
Les consultes per la independència són les úniques consultes de l'estat que deixen votar als immigrants: en un nou país tots i totes serem ciutadans de ple dret.
En canvi, en el TEU ESTAT, en aquest ESTAT QUE ELS ANARQUISTES AFAVORIU amb el vostre nihilisme i la vostra inacció permanent, amb el vostre maximalisme infantil i petitburgès, amb les vostres fantasies de construïr la casa per la teulada, els immigrants són una merda, els xarnegos són una merda i els catalans una altra merda.
I sí, tots aquests lladregots que assenyales, han robat al poble gràcies a la corrupció de l'administració de l'estat espanyol i de la generalitat espanyola.
Espanya mereix ser destruïda, i és el nostre deure com a éssers humans començar aquestaq destrucció de la forma més fàcil que tenim a l'abast.
He dit.
Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
18 des 2009
he dit?
"Ciutadans de ple dret" t'hi ha quedat molt bé. Sembla alguna cosa divertida i tot.
"Maximalisme infantil i petitburgès". Carai quin nivell!
Re: [Tarragona] Les consultes sobre la independència arriben als instituts
19 des 2009
Queda bé i pinta bé. I el més important és que és creïble i arrosega gent.
Sindicato Sindicat