Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ja pots comprar l'Agenda Llibertària 2010
16 des 2009
agendes1.jpg
agenda1.jpg
agenda2.jpg
Salut companys!

Des d'aquesta setmana que ja tenim per a distribuir l'Agenda Llibertària 2010. Amb aquest ja van dos anys que el Centre d'Estudis Josep Ester Borràs i l'Ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga (Barcelona) editem l'agenda després que l'Ateneu Llibertari d'Igualada ens passés el relleu. L'Agenda, de la mateixa mida que l'any passat però amb una espiral forta i les tapes de cartró dur i una goma que la tanca, ve amb textos llibertaris en diferents idiomes (català, castellà i portuguès), també amb un el calendari menstrual amb les llunes, un calendari de tasques, efemèrides, cites, il•lustracions llibertàries i un directori actualitzat. El format d'aquest any és diferent de l'any anterior, amb tapes dures de cartró serigrafiades, espiral i amb gometa. El disseny també varia bastant (mireu les fotos). Al nostre parer, és millor que la de l'any passat.

S'entén que l'agenda llibertària és un projecte autogestionari i que els beneficis econòmics van directament a finançar les entitats editorials i alhora als projectes que aquests donen suport anualment.

El preu de venda al públic és de 8 euros amb un 30 per cent de descompte a les distribuïdores i col•lectius que demanin 10 o més. En aquest cas les despeses d'enviament van directament a compte nostra. S'envien generalment a contrarembosament o dipòsit si la comanda és considerable.

Les comandes es poden fer per correu electrònic a agenda ARROBA berguedallibertari.org o via telèfon 938216747 (contestador).

Sense més esperem rebre notícies vostres.

Salut i anarquia.

PD. Adjunt imatges.


Salud compañeros!

Desde esta semana que ya tenemos para distribuir la Agenda Libertaria 2010. Con este ya van dos años que el Centro de Estudios Josep Ester Borràs y el Ateneu Columna Tierra y Libertad de Berga (Barcelona) editamos la agenda después de que el Ateneo Libertario de Igualada nos pasara el relevo. La Agenda, de la misma medida que el año pasado pero con una espiral fuerte y las tapas de cartón duro y una goma que la cierra, viene con textos libertarios en diferentes idiomas (catalán, español y portugués), también con el calendario menstrual con las lunas, un calendario de tareas, efemérides, citas, il•lustracions libertarias y un directorio actualizado. El formato de este año es diferente del año anterior, con tapas duras de cartón serigrafiadas, espiral y con gomets. El diseño también varía bastante (vea las fotos). A nuestro juicio, es mejor que la del año pasado.

Se entiende que la agenda libertaria es un proyecto autogestionario y que los beneficios económicos van directamente a financiar las entidades editoriales y al mismo tiempo a los proyectos que éstos apoyan anualmente.

El precio de venta al público es de 8 euros con un 30 por ciento de descuento en las distribuidoras y col • lectius que pidan 10 o más. En este caso los gastos de envío van directamente a cuenta nuestra. Se envían generalmente a contrarembosament o depósito si el pedido es considerable.

Los pedidos se pueden hacer por correo electrónico a agenda ARROBA berguedallibertari.org o vía teléfono 938216747 (contestador).

Sin más esperamos recibir noticias suyas.

Salud y anarquía.

PD. Adjunto imágenes.


De moment la trobaràs a:
De momento la encontraràs:
Barcelona: Rosa de Foc (c/ J. Costa 34 a ciutat vella), Aldarull (C/ Martínez de la Rosa 57, bajo 2ª a Gràcia), El Lokal (c/ Cera 1 bis a ciutat vella), Espai Obert (c/Violant d’Ungria 71 a Sants), Ciutat Invisible (C/ Riego 35 a Sants).
Berga: Centre Estudis Josep Ester Borràs (carrer del balç), Llibreria 4 Cantons (carrer major), Llibreria La Mafalda. (plaça viladomat)
Sallent: CGT Sallent.
Manresa: La Distri
Sabadell: Ateneu Llibertari de Sabadell.
Cornellà: El Grill Llibertari
Girona: La Màquia.
Ponent: La Maranya a Lleida i Kamilosetas.
Tarragonès: Acció Cultural.
Alacant: Distribuidora Mal de cap
Bilbo: Gatazka Gunea – DDT Banaketak (Ronda 12 – 48005)
Gasteiz: ZAPateneo Kultur Elkartea (Zapateria, 95)
Madrid: Malatesta, Traficantes de sueños.
Mira també:
http://www.berguedallibertari.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja pots comprar l'Agenda Llibertària 2010
16 des 2009
aneu a cagar llibermerdes
Re: Ja pots comprar l'Agenda Llibertària 2010
16 des 2009
Aneu a cagar goSSoSS
Re: Ja pots comprar l'Agenda Llibertària 2010
17 des 2009
llibertari, compra, compra, compra
Re: Ja pots comprar l'Agenda Llibertària 2010
17 des 2009
De veritat qeu cada cop indymierda fa més fàstic, mira que entro poc però em sorprèn la quantitat de gent avorrida i sense criteri que entra i es pensa que la seva opinió l'importa a algú.
M'agrada molt la versió black block d'aquest any i el tema de la gometa és molt útil. Està molt bé.
Salut
Sindicato Sindicat