Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
No hi som totes - Inici de la campanya per la llibertat dels presos i preses polítiques
10 des 2009
Solidaritat Antirepressiva de Terrassa comença aquest mes de desembre fins al gener una campanya per visibilitzar la situació que viuen els presos i preses polítiques i denunciar les maneres i els motius pels quals van ser empresonats.
cartell generic no hi som totes x mail.jpg
La campanya ha començat avui amb una roda de premsa davant l'ajuntament de Terrassa i acabarà el divendres 22 de gener de l'any que ve amb una concentració a les vuit del vespre, també davant l'ajuntament, per denunciar els nou anys que en Zígor i en Diego porten a la presó i que finalitzaran el mateix divendres 22.

La campanya "No hi som totes" treballarà durant els mesos de desembre i de gener diferents aspectes de la lluita per la llibertat de les persones preses per motius polítics:

L'abolició de l'Audiència Nacional ja que és un tribunal polític que es s'utilitza per a reprimir a la dissidència, que va néixer a la dictadura quan es deia Tribunal de Orden Público(TOP) i que empara les pràctiques de tortura utilitzades per la policia.

La derogació de la legislació antiterrorista, ja que vulnera els drets elementals de les persones detingudes i s'aplica sistemàticament a base de tortures físiques i psicològiques.

La fi de l'aïllament dins la presó i la supressió del règim FIES o DERT, ja que atempten contra els drets de les persones preses polítiques ja que les sotmeten a un control estricte i diferenciat de la resta amb moltes més privacions(reducció de visites, trucades i cartes, tancament a cel·la casi totes les hores del dia,....)

La fi de la dispersió com a mesura completament il·legal ja que totes les persones preses ho han d'estar el més a prop possible del seu entorn social i familiar. De forma intencionada això no s'aplica i la repressió s'encamina cap al pres que es troba més aïllat i també cap a familiars i persones solidàries que cada vegada han de fer desplaçaments més llargs per poder fer les visites amb el desgast físic i econòmic que comporta, a part del perill dels accidents de tràfic a les carreteres.

La fi de la criminalització i persecució política i judicial de la dissidència i dels moviments socials i que s'aturi l'us de la presó i els judicis polítics com mètode de càstig.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa som un col·lectiu que va néixer de la comissió antirepressiva de l'Assemblea d'Okupes de Terrassa l'any 96-97. Al 2001, amb la detenció dels companys terrassencs Zígor i Laura, ens vam formar com a col·lectiu i des de llavors, conjuntament amb Rescat, no hem deixat mai de lluitar per la llibertat dels nostres companys i de la resta de persones preses.

Hem triat com a data per finalitzar la campanya "No hi som totes"(però no la lluita per la llibertat dels presos i preses) el divendres 22 de gener, que és el dia que en Zígor i en Diego van ser empresonats ja farà nou anys, i que com cada any, des de Terrassa ens encarreguem de recordar i denunciar. Enguany aquesta concentració tindrà més bon sabor degut a que serà l'últim dia que els nostres companys passen a la presó ja que hauran complert fins l'últim dia la seva sentència. I el fet que, tant ells a dintre com nosaltres a fora, ens haguem mantingut ferms i compromesos amb les nostres conviccions fa que ens animem a continuar lluitant ,encara amb més força, fins que tots i totes les preses estiguin al carrer.

Els actes de la campanya dels quals Solidaritat Antirepressiva de Terrassa crida, convida i anima a participar són els següents:

Dijous 10 desembre a les 12h.
Presentació de la campanya "NO HI SOM TOTES".
Roda de premsa davant l'Ajuntament de Terrassa.


Divendres 18 desembre a les 20h.
Marxes de torxes a Terrassa davant l'ajuntament.

Dissabte 19 desembre 19h.
Marxes de torxes a Barcelona organitzada per Rescat a la Rambla-Canaletes

Dissabte 16 gener a les 18:30h.
Acte a Biblioteca Central de Terrassa.

Divendres 22 de Gener a les 20h. davant l'ajuntament de Terrassa.
Concentració per denunciar els 9 anys de l'empresonament d'en Zígor i d'en Diego

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more