Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Maulets Figueres convoca una concentració dijous 10 de desembre les 8 del vespre en rebuig a la visita dels borbons.
08 des 2009
L'assemblea de Maulets Figueres convoca una concentració el proper dijous 10 de desembre les 8 del vespre a la plaça de sota la rambla en rebuig a la visita dels prínceps a casa nostra.
antimonarkik3color.jpg
Des de l'Assemblea de Maulets de Figueres volem sortir al carrer per mostrar tot el nostre rebuig a la presència dels Prínceps d'espanya a la nostra ciutat. No entenem com es pot haver convidat aquí una gent que representa la no democràcia, la injustícia i la opressió nacional del nostre poble. La monarquia és un règim que ja hauria d'estar completament abolit al segle XXI, és un règim que es burla de la igualtat entre les persones i del dret del poble per controlar les institucions. La monarquia espanyola dels borbons, reinstaurada a voluntat del General franco, representa, a més, la victòria bèlica de l'espanyolisme sobre la llibertat del nostre país ara fa 300 anys.

Tot i el que representen els prínceps espanyols, un sector adinerat de Figueres ha decidit convidar aquestes figures, burlant-se clarament dels seus veïns i del seu poble. Un cop més veiem la nostra ciutat ocupada per un desplegament desproporcionat de forces policials, ens ens recorda per a què existeix la policia. Un cop més l'aristocràcia privilegiada ens refregarà la fortuna que ens han robat, mentre a la nostra comarca patim la crisi amb uns índexs d'atur altíssims, mentre molts, especialment els joves, som empesos a unes vides cada cop més precàries.

Nosaltres ens oposem totalment a aquesta visita que ens trepitja la dignitat. Exigim també saber quants diners ens treuen per mantenir la família reial, i volem saber també quant ha costat la visita dels prínceps a la nostra ciutat. No volem ser subordinats a ningú i no permetrem que ens robin el nostre esforç per mantenir una casta privilegiada.

Maulets, el jovent independentista revolucionari, lluitem per la llibertat dels Països Catalans i per una societat totalment justa. Lluitem, per tant, contra la Monarquia espanyola i tot el sistema que
l'envolta. Perquè la Monarquia espanyola dels borbons no és legítima i no deixarem que es netegi les mans ni la imatge. Són descendents de Felip V, són hereus de Franco i són els enemics de les catalanes i els catalans.

Fora els borbons dels Països Catalans.

FIGUERES EN LLUITA CONTRA ELS PRÍNCEPS.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Maulets Figueres convoca una concentració dijous 10 de desembre les 8 del vespre en rebuig a la visita dels borbons.
10 des 2009
Vinga a veure si la íem ben forta i al borbo se li truen les ganes de tornar... que ja està bé, que el conviden sepre que no saben que fer, es fan la foto amb ell i ja es creuen amics del poderós i part de l'aristocràcia...

Són patètics aquests botiguers. Menció especial la faria als que s'han desmarcat i criticat la presència del Borbo, però clar l'Alcalde, el president de l'Associació de Comerç Figueres i altres xusmes similars els agrada molt aparentar al costat del monarca.
Re: Maulets Figueres convoca una concentració dijous 10 de desembre les 8 del vespre en rebuig a la visita dels borbons.
10 des 2009
molt bé! som-hi!
Sindicato Sindicat