Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats : sense clasificar
Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
Cartells de les convocatòries del partit neonazi.
an-13dic.bmp
an-bcna13dic.bmp
El partit qualificat pels Mossos com un dels més perillosos i violents del panorama polític de l'extrema dreta actual es manifestarà el proper 13-D.

No farem res per evitar-ho?
Mira també:
http://www.lostuyos.net/index.php?option=com_content&view=article&id=217:manifestacion-13-de-diciembre-barcelona&catid=1:latest

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
però no basta con decir que la hacen, para que tanta publicidad a esta gentuza??
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
És una ximpleria conovocar manis per "tancar la llibreria Europa" (sabent que no serà possible ni acostar-se amb els desplegaments que fan els mossos) i al mateix temps quan els nazis anuncien que volen manifestar-se pel centre de Barcelona ningú mou un dit. Antifeixistes de saló sou alguns!

PD: Tot això ho dic perquè no sóc de Barna, al meu poble la Falange "preten" fer mobilització i allà estaré treballant jo
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
(A), publicidad?¿?¿?¿?¿? és la primera mani nazi en anys a la ciutat i només parles de la "publicidad" que se'ls fa? igual és el que motiu de la mani no et sembla tan malament...
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
K pasa am la plataforma antifa que no mou fixa?!?!?!?!?! Primer fa uns mesos a montserrat(D.N.) i ara a BCN!
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
no és la primera mani nazi en anys a la ciutat, cada 12 d'octubre hi ha una coma mínim. Plataforma no convoca res? CEIB no convoca res? Tothom a dormir la ressaca de la farra de divendres? O és que com que és pels referèndums indepes els anarcos hi participaran activament? Falta una coordinadora dels moviments socials de barna i això pot ser la plataforma antifa, a feina i si cal, truqueu a comarques que allà hi serem!
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
La mani comença a Urquinaona i acaba a l'Arc de Triomf.
Cuanta publicitat gratis
08 des 2009
Perque es pengen noticies sobre convocatories d'extrema dreta oferint els links per a que la gent visiti la pagina de l'organitzacio o partit? Que es preten? Quantes visites o hits reben gracies a aquests posts?
Aquests d'AN son cuatre penjats. El tema es que si la gent es mou i l'arma es poden presentar com a victimes. Amb tres concentracions d'extrema dreta (AN, DN i els de Ciutadans) concentrant-se respectivament a Placa Universitat, Urquinaona i Sant Jaume. Les "forces de seguretat" tenen l'excusa perfecta per montar un d'aquells operatius que tants els hi agrada a les camares de televisio. El resultat sera que els mitjans massius de comunicacio (i propaganda) no parlaran pas de que a un bon nombre de ciutats i pobles catalans s'han realitzat pronunciaments pacifics sobre el dret a decidir si no que al centre de BCN la policia "ha hagut d'intervenir" per "separar" manifestacions de signe contrari amb el que conseguiran vendre la idea de que hi ha una minoria de ciutadans/es que "te por" i "necessita ser protegida" de les masses independentistes que mengen nens i empenyen iaies.
No caiguem en la seva provocacio. L'antifeixisme ha de ser quelcom raonat i estrategic no pas folcloric i contraproduent. El millor es que a aquesta gent no sel's hi pari boles.De marginals la nostra propia accio els elevara a minoritaris i a sobre quedarem a la seva altura com quan parlen de tribus urbanes.
Menys fer-se palles militants per internet (en una pagina que els Serveis d'Informacio rastregen continuament) i una mica més de cap. La rauxa sense seny no serveix per res.
Ah, i no soc indepe pero les consultes son una bona estrategia per a debilitar l'Estat i mostrar la repressio encuberta de la falsa democracia.
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
Qui ha obert aquest fil és un Mosso o té 18 anys.
La "minifestació" -envoltada de BRIMOs, helicòpter, etc, etc- durarà 30 minuts i després, de tornada en bus cap a Espanya. El que cal és anar el dia següent a votar a les consultes.

No a les provocacions.
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
La realitat és que aquesta gentussa són quatre matats i a més no es poden veure entre ells, de publicitat ni una.

La millor resposta és anar a votar a la consulta, completament d'acord.
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
hi han comentaris k foten molta pena, com podeu dir k no s'ha de donar resposta? i aixó que són 4 gats és veritat pero estan ben organitzats, xk nosaltres som 1000 pero ens quedem a casa. Per la meva opinio s'hauria de donar la mateixa resposta k reben a madrid i altres llocs, CANYA!
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
08 des 2009
Vinga companys antifeixistes, demostrem-los a aquests nazis que sóm nosaltres el qui defensem el poble treballador català, i que a diferencia d´ells nosaltres sabem pensar.
http://www.youtube.com/watch?v=Ss-5itpBZUA
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
09 des 2009
Oh, que divertit...
un crosta sense militància reconeguda, quina gran argumentació.
Gairebé a l'altura dels nazis que, el 12 d'octubre de 2007, van intentar cremar (infructuosament) una estelada. Quema la estrella, deia algun il·lús. Li anaven fotent mentre cantaven "que viva españa" y "carod-rovira hijo de puta". Al final, davant l'estelada ignífuga, un tros d'intel·lectual va cridar "mamo a pisal·la!" . Y sí, amb un tros de drap van poder.
No teniu collons a sortir davant del "desafiament separatista", perquè sabeu que el poble català, parli la llengua que parli, us donarà l'esquena. Si no poden els Ciutadans amb el rotllo de "catalanisme=feixisme" (XD) imaginue-vos vosaltres, botxins de l'estat...
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
10 des 2009
Donar resposta per donar resposta no és cap solució. Les coses o es fan bé o millor no fer-les. Ells convoquen en busca d'un titular mediàtic, despres vindran 30 tios, mitja hora protegits pels seus amiguets els mossos, nosaltres a rebre, els media acabant la feina dient com uns pàcifics nazis s'han manifestat a pesar de que un grup de radicales de ultraizquierda els ha volgut impedir... I vinga ells contents cap a casa i nosaltres calents i ridiculitzats.

Altra cosa és si hom pot aturar-ho o treure molta gent al carrer però per això cal haver fet feina, no penjar 4 posts a internet.

Quan treus milers de persones al pais contruïnt algo, seria de burros dedicar masses esforços en perdre energies intentant destruïr un acte desctructiu que els deixarà com el que són: xusma marginal rabiosa sense altra projecte que la violencia per la violencia
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
11 des 2009
Perdona, però l´argument que contes es al revès, aviam si em trobes un sol titular favorable als nazis desprès de 20 anys fotent llenya els media indiscriminadament, jo en canvi et puc treure centenars d´enllaços de bona premsa que rebeu els antifas, els okupes i lo dolents que son els nazis. Amb el cas del Pollo s´ha vist ben clar de quin cantó està la premsa, la policia i la justicia, nomès cal veure els suports que heu rebut, tractant al Pollo d´angelet, als BAF de " son unos niños con ideales sanos que solo protestan con silbatos" o del mateix Rubalcaba i el marica del Zerolo. Us tracta bé la premsa, i fins i tot les Delegacions de govern, que us retornen les armes com va passar a Madrid, no sigui que els seus gossos de merda es quedin sense armes per a fer la feina bruta, ja que si no es armats i tot una estació de tren contra un no tenen collons. Per cert, va ser fabulós les peripecies dels informatius obviant les imatges de gent de les BAF amb ganivets i punys americans, no aneu de victimes colla de pallassos, perquè apart de ser uns cagats de merda sóu uns hipocrites que us enganyeu entre vosaltres.
Nomès us dirè una cosa, el que els hi ha passat a l´Agulló, al Pollo i al Roger es el que van sembrar, i ha estat una gran i fructifera noticia per al país, que gentussa que no es mereix viure es converteixin de la nit al dia en adob per a la terra.
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
11 des 2009
calla la boca gilipolles, només cal veure telecinco com treuen al més descerebrat dels antifas (un skinet amb la veu distorsionada) que parla de matar polítics, i "el nazi bonaco" en plan "A mi me han pegao por ser NS". Conclusió de la gent del carrer ·"els extrems es toquen" és a dir, posen al mateix nivell els defensors del poble amb els sues botxins!
Re: Concentració d'"Alianza Nacional" pel 13-D
12 des 2009
Escolta guarro, Telecinco va fer un reportatge tot fet amb actors professionals representant a nazis que feien reunions i s´entrenaven en un gimnnàs i feien declaracions surrealistes, i això ho varen fer colar com a verídic. Pagaría per a que tinguessim la meitat de bona premsa i impunitat que teniu vosaltres. Si la ETA fos feixista, desprès d´un sol atemptat aqui hi haguès intervingut fins el Mossad, mentres que quan ETA mata ningú els hi dius assassins marxistes, ETA es feixista. Cosa que també utilitzeu vosaltres, tot el que no us agrada o sigui contrari es feixista. Apart de ser uns ignorants de parvulari, demostreu igual que la resta dels medias que no serviu per a res mes que per intoxicar.
Vosaltres els defensors del poble?? On estaveu quan els nostres partits van anar a les manifes agraries, es varen mobilitzar contra la deslocalització de les empreses, campanyes contra la invasió de productes estrangers i la competencia deslleial, on esteu cada cop que un compatriota mor assassinat per un immigrant?? Vosaltres defensors del poble?? Vosaltres sou el mateix que els sindicats i que els partits, el pus, la lepra, la merda que intoxica, explota, enganya i mata al poble.
Per això cada temporada algun dels vostres passa a engrossar la llista dels que alimenten els cucs sota terra,i no es que men alegri, però reconec que es el servei mes gros que podeu fer a l´humanitat des del mal dia que les vostres pobres mares us van cagar pel cony.
Sindicat Terrassa