Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
Això no és Indymedia Grècia.
Ep,e stà molt bé seguir l'actualitat dels altres països, però no es pot permetre que això es converteixi en la sucursal d'enlloc. En les darreres 12 notícis, 8 fan referència a Grècia. Algunes sense una excessiva importància. Tot plegat fa pensar a que alguns tenen un cert interès (a falta de generar notícies pròpies) a posar notícies a dojo (és igual el contingut) amb l'objectiu de fer baixar-ne altres que molesten, com ara la presentació de la Coordinadora de l'EI a Mallorca.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
pffff
com vosté digui: malpensat.
pffff
Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
Home podem estar d'acord amb part del que dius, però al exemplificar-ho la cagues. Algú també et podria respondre que això no és indymedia Mallorca...

És cert que alguns es passen penjant tot el que passa en d'altres indrets fent difícil que es pugui seguir el fil del que està passant aquí però crec que tu mateix vas i fots enlaire la feina feta amb lo de la presentació de l'EI a Mallorca contraposant o una cosa o l'altre. No siguem tant mira melics.

El mateix que dius per Grecia ho podríem dir de moltes altres mogudes internacionals...

Endavant amb la revolta Grega i Visca la Terra
La proximitat es porta al cor
06 des 2009
Tampoc la teva 'noticia' és gens interessant....

i a part d'això, em queden molt més propers (de proximitat) al cor els territoris grecs, les seves gents i les seves lluites rebels que no pas per exemple les gents que presenten una tal EI a Mallorca.
Doncs parlant d'EI, sovint són experts pesats en omplir de posts indymedia sense que hi hagi realment noticia.
Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
No em queixo de que es posin notícies de fora d eBarna, sinó de fer SPAM. De Mallorca hi ha una notícia, si hi haguessin 8 de les 12 darreres entendria que algú alcés la veu. I per la hora en que estan penjades (3 d'elles de manera consecutiva) fa tota la pinta de ser una maniobra per fer baixar notícies. Imagineu que ara vaig a llibertat i en copio 8 o 9 aquí seguides, ningú m'acusaria de fer spam?

I per cert, em sembla molt bé que a tu et quedi més proper Grècia que Mallorca, a mi no, però en tot cas indymedia és una eina de tots, ni teva ni meva. I correspon a tothom independentment de les seves preferències vetllar pel seu funcionament. I no veure que omplir la columna de notícies sobre coses de Grècia fa perdre aquest valor.
Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
que dius pallasso.

si el que està passant a Grècia amb els anarkos pogués tenir lloc aquí amb el mateix color de capdavantera jo firmava amb els ulls tancats...

és una feinada analitzar la nova situació, sí, per guanyar, però cal veure les coses com són...

endavant les revoltes dels grecs.
Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
Abans de titllar de pallasso a ningú (peruqè en despectiu) aprèn a llegir.

No estic criticant el que passa a Grècia (faltaria més!), estic criticant EL FET de que s'utilitzi una temàtica i s'inundi indy de la mateixa (8 de 12 notícies és una ratio bastant elevada). I més igual que sigui de Grècia, del país basc o del que sigui. Indy és una eina principalment pels moviments socials catalans. Per a fer un seguiment de la revolta grega ja hi ha altres eines. Tan senzill com això.
Re: This is not Grècia.indymedia!
06 des 2009
Que a tu no t'agradi el que diu o fa l'EI no ho fa menys interessant. Indymedia està per publicitar les mogudes d'aquí i encara que et cogui aquí l'EI fa molta feina a molts indrets.

Jo el que si demanaria és que no emplenessiu la columna esquerre de posts en angles, com heu fet avui... segurament és poden agrupar en un o 2 articles, i molts d'ells mostraven noticies repetides.
Re: This is not Grècia.indymedia!
07 des 2009
feixista
Grècia a prop
07 des 2009
Be, crec que hi ha dues noies detingudes que procedeixen de l'Estat Español, i encara que tots els detinguts ens han de coure (Bla bla bla....) el fet de que potser les coneguis fa que ens sentim més aprop d'elles... els EI que creuen que és realment una noti llunyana haurien de tenir en conte que és possible (provable) que alguna d'elles sigui dels Països Catalans, tots som molt lliures de donar importancia a les coses que volguem, però no em sembla correcte que ningú, i menys la EI, consideri aliè la repressió i les detencions....
Una altra cosa és si es podien reduir i en lloc de 8 deixar la cosa en tres, dos, quatre... o demanar als penjadors de fer un esforç de traducció, però això és una cosa i una altra la pertinencia d'una determinada noticia.
Suposo que deu ser una pràctica estesa aquesta de posar moltes noticies per fer desapareixer una altra, però crec que no cal arrivar a la paranoia, algú creu que la noticia de Mallorca mereix un esforç com aquest?... no deixa de ser un simple anunci d'un acte... de la mateixa manera es podria creure que el regitzell d'entusiastes "noticies" que van inundar la columna de la dreta al voltant del referendum d'Arenys eren una cosnpiració judeo/masonico/independentista i no recordo haver vist (afortunadament) cap acusació llunàtica en aquest sentit.
Au!! una mica de comprenssió per qui fa un us una mica egocentric de la IMC, cauen en ell persones de tots els colors, amb pel i amb pluma....
digueu-l’hi malpensat...
07 des 2009
prytanis_2.jpg
Potser li interessa poc el que està passant a Grècia, de ben segur segueix les noticies (si es que les segueix) de les agencies oficials o oficioses. Les coses no estan anant com les pinten i per això crec que aquest es un espai en el qual hom es pot assabentar una mica del que per allà està passant.

Bé, la qüestió és que els que tenim accés al que allà està passant no té res a veure al que estan dient les agencies. No expliquen la càrrega que hi va haver contra manifestants per part de la policia motoritzada, s’emportaren per endavant una dona d’edat avançada, la qual es troba greument ferida, no en tingueren prou que encara l’ataconaren amb les porres. Sí, una nova pràctica que utilitza la policia grega, com si fos la Cavalleria Rusticana carrega en desbandada contra manifestants, van el que condueix la moto i un altre de paquet repartint llenya, aquesta tècnica és vella, ja l’usaven en tàctiques de combat els templers, excepte que amb cavalls i no motos.

Tampoc les agències expliquen que ja han detingut “preventivament” a més de 500 persones, no fos cas que tinguessin ganes de participar en manifestacions o assemblees.

Tampoc expliquen que el que van fer els governants de l’any passat (la dreta), ara els actuals (la social democràcia) amb el “talante” que els caracteritza, estan portant a terme ràtzies preventives, reprimint i aplicant lleis antiterroristes a antiautoritaris, anarquistes, moviments socials... tot allò que les mateixes agencies internacionals al servei del gran capital anomena reiteradament una i altra vegada: “Radicales”, “Antisistemicos”, “Antiglobalizadores”...etc. i altres mots si pot ser despectius. Tot plegat, estratègies per criminalitzar les protestes socials, perfectament legítimes en el que “ells” anomenen Estat de Dret. No diuen tampoc que al carrer a la protesta hi ha immigrants sense papers, homes i dones de la tercera edat els qual reclamen que no tenen ni per menjar... joves sense futur, sense sostres... (no, això no s’ha d’explicar)

Si algú ha llegit alguns dels masmedies (o másmierdas) ahir feien córrer la notícia que (transcripció literal) “La policía confirmó a Efe que durante la entrada violenta de los encapuchados en el Rectorado, el decano Jristos Kitas resultó herido en la cabeza con un objeto y fue trasladado a un hospital”. Per que veieu les mentides que arriben a dir i la manipulació que se’n fa, la fotografia que podeu veure al post, és el Sr. Jristos Kitas sense que li hagin tocat ni un sol pel, ni tant sols una esgarrapada, ben al contrari, surt del deganat ben protegit.

Afortunadament i gràcies a aquests mitjans independents podem saber una mica més de les coses que passen per allà... i si nosaltres som solidaris/es amb Grècia, et penses que a Atenes, Salónica no hi ha hagut solidaritat cap a nosaltres quan l’hem necessitat? Si no recordo malament hi ha hagut més accions a favor de l’Amadeu Casellas a Grècia que no pas a Ses Illes (Per exemple).
http://valladolor.entodaspartes.net/2009/11/06/atentado-en-grecia-contra

Ah! Se’m oblidava, entre els detinguts hi ha gent d’aquí, o sigui que al Sr. digueu-me malpensat... li diria que si que hi ha un interès també local. Que a tu no t’interessi, no vol dir que a la resta no ens hagi d’interessar

En fi... que “qui mal pensa, mal fa” (diuen les velles savies)

Estem atents, si no mirem el que passa a Grècia d’aquí quatre dies, ens passa aquí.

Per cert, podeu accedir a http://athens.indymedia.org a mi m’ha costat molt, no voldria ser malpensat (no seran les forces del mal?), però si ho aconseguiu aquí un enllaços per qui li pugui interessar el tema.

Fotos i vídeos de les càrregues policials contra els manifestants:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202081 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202017 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202081 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202245 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202181

Salut i revolta

i

Com deia Bertolt Brecht

Primer van agafar als comunistes,
i jo no vaig dir res perquè jo no era un comunista.
Després es van endur als jueus,
i no vaig dir res perquè jo no era un jueu.
Després van venir pels obrers,
i no vaig dir res perquè no era ni obrer ni sindicalista.
Després es van ficar amb els catòlics,
i no vaig dir res perquè jo era protestant.
I quan finalment van venir per mi
no quedava ningú per a protestar.
Re: This is not Grècia.indymedia!
07 des 2009
D'acord. Això és un diàleg de besugos.

Es torna una vegada i una altra a acusar-me que "no m'interessa Grècia", que "segueixo la premsa oficial",...

En fi, queda clar que quan no es pot enraonar es recorre a desqualificar a l'altre. Molt bé, gràcies. De part d'un Antigrec, insolidari, conspirador i egocèntric (i feixista).
Re: This is not convergencia i unio! [ni la TVC de Convergencia]
07 des 2009
El creti que obre aquesta merda de post escriu:
' aixo no es grecia.indymedia; és una eina principalment pels moviments socials catalans' [SIC].
Doncs només caldria afegir que els somatens eren i son 'un moviment social català'. Tant o més catalá i tant 'social' com els xiquets de Valls o la cobla principal de la Bisbal. Per tant, ens hauriem de posar del seu costat, oi?
Mentres els hi donem 'barra lliure' per dir les seves bestieses a aquesta penya al IMC BCN, no sortirem mai de la marginalitat.
No hi res més català que un caganer!
Re: This is not Grècia.indymedia!
07 des 2009
Per en passavolant...

no se si ho deia o no, però la frase no és pas d'en Bertolt Brecht, si no d'en Martin Niemöller.
Re: This is not Grècia.indymedia!
07 des 2009
que hi hagin més noticies de Grècia ara està justificat doncs es l'aniversari de l'assassinat d'alexis
Re: This is not Grècia.indymedia!
07 des 2009
cert
per en "
08 des 2009
", moltes gàcies, disculpa la meva ignorancia... tota la vida pensant que era de Brecht... doncs res. De fet, el que si és important és el que diu... si la deia o la va escriure o no... és secundari.
Una vegada més, moltes gràcies per la teva informació
Sindicato Sindicat