Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La Falange es vol manifestar a Vilanova el proper 13 de desembre.
06 des 2009
Han convocat una concentració contra la consulta popular que es farà el proper 13 de desembre.
0000015523[1].jpg
arenys-7[1].jpg
Falange Española ha convocat manifestacions en una setantena de municipis de Catalunya on se celebraran consultes populars sobre la independència. El partit ultradetrà va comunicar ahir a l'Ajuntament de Vilanova la convocatòria d'una d'aquestes mobilitzacions a la ciutat, coincidint amb la celebració de la consulta sobiranista.

En aquest sentit, des de la plataforma convocant de la consulta, VNG Decideix, s'ha fet el següent comunicat:

PRIMER. Rebutgem amb tota la fermesa qualsevol intent d’amenaça o intimidació feixista contra un acte estrictament democràtic com el del dia 13 de desembre. No és acceptable que un grup feixista, responsable d’una dictadura de gairebé quaranta anys, pugui manifestar-se a Vilanova per oposar-se a l’expressió de la voluntat popular.

SEGON. Demanem a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i a totes les institucions implicades que impedeixin aquesta concentració per tal de garantir que tothom pugui expressar la seva opinió a les urnes sense cap mena de condicionament ni intimidació. Seria un contrasentit que una consulta democràtica no es pogués fer amb tota l’empara institucional i, en canvi, des de les institucions s’autoritzés un acte que va contra la mateixa essència de la democràcia.

TERCER. Demanem també a totes les institucions que informin puntualment la comissió organitzadora de la consulta de qualsevol novetat que es pugui produir sobre aquest tema.

QUART. VNG decideix prendrà totes les mesures que estiguin al seu abast per assegurar que la jornada es desenvolupa amb la màxima normalitat i que tothom que ho desitgi pot exercir el seu dret a votar. En aquest sentit, la plataforma ofereix tota la seva col·laboració als cossos responsables de la seguretat.

CINQUÈ. Convidem tota la ciutadania a acudir el dia 13 a les urnes amb tota la tranquil·litat i de manera massiva, sigui quina sigui la seva intenció de vot, per manifestar el seu rebuig a aquesta intimidació i per deixar ben clar que, en un sistema democràtic, ni res ni ningú no poden impedir l’exercici del dret a opinar i a decidir.

http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?Idarticulo=

http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?Idarticulo=

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Falange es vol manifestar a Vilanova el proper 13 de desembre.
06 des 2009
Vinga, vinga! Ja nomes ens falta cridar els mossos!
A Vilanova no necesitem cap institucio per fer fora el feixisme!
Sindicato Sindicat