Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Folleto n° 5 de CUBA libertaria ediciones‏
04 des 2009
ediciones_[1].pdf
ediciones..[1].pdf (301,11 KiB)
Anarquia3.jpg
Os hacemos llegar el folleto N° 5 de CUBA libertaria, con la contribución ("Sociedad en Transición: Nuevas Subjetividades Sociales") de Ramón García
> Guerra al " II Simposio Internacional del CIPS " que se ha desarrollado hace poco en La Habana, acompañado de sus impresiones sobre el debate
> provocado por dicha contribución.
> GALSIC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Folleto n° 5 de CUBA libertaria ediciones‏
04 des 2009
Aquests "llibertaris" promocionen un mitjà de comunicació difamador, calumniador i fals com cubanet.org, principal lloc web de la gusanera de Miami.

No se jo si l'anarquisme català o de la resta de l'estat espanyol té a aquesta gent com a referent, pero entre aquestos i el gorki ávila que fa concerts a l'embaixada dels EUA, es veu clar que més que anarquistes es tracta d'aznarquistes.
Re: Folleto n° 5 de CUBA libertaria ediciones‏
04 des 2009
Possiblement la societat cubana actual no és perfecte, però no podem confondre el comunisme llibertari amb el liberalisme individualista, que vol abolir l'estat en favor de la llibertat de mercat i d'una lluita sense mediació entre humans.

Aquests cubans suposadament anarquistes no són tals perquè sino dirigirien la meitat de les seves crítiques al règim i l'altre meitat al règim dels estats units. Perquè caigut el règim castrista sino es fa sota unes condicions de revolució el que vindrà desprès serà el capitalisme salvatge i un nou colonialisme.

L'anarquia està contra els estats però també contra el capitalisme. Aquesta gent lluny de promocionar una socientat sense classes el que fan és facilitar el retorn del capitalisme depredador a Cuba.

Moltes coses són millorables a Cuba, però moltes altres s'han fet bé. Si comparem cuba amb els països del seu voltant, que són amb qui la podem comparar ens adonarem que estana anys llum. De fet Cuba té un index d'alfabetització i una cobertura sanitària molt superiors a la dels Estats Units.

Ja està bé d'hipocresia, Cuba no és e problema del mòn, el problema són els Estats Units, els Emirats Àrabs, Israel, El Regne Unit... Països depredadors.
Sindicato Sindicat