Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
02 des 2009
Aquest llibret recull els treballs de la trobada de formació i debat que es va fer els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre del 2007, a Deltebre, emmarcada dins la Campanya 300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència organitzada per diverses organitzacions i col·lectius de l'Esquerra Independentista.
300anys_construim.jpg
Descarregueu-lo ací: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista (pdf)

http://www.endavant.org/index.php?option=com_jotloader&task=files.downlo


Continguts:

* Escola de formació, un precedent a seguir

* Algunes reflexions al voltant de les revoltes populars als Països Catalans

* Conclusions del debat antipatriarcal de les jornades de formació

* 300 d'ocupació des del municipalisme: passat, present i futur

* La lluita estudiantil: resistència des de les aules

* La lluita antirepressiva, ara: Alerta Solidària
Mira també:
http://www.endavant.org/index.php?option=com_jotloader&task=files.download&cid=47
http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=701&Itemid=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
02 des 2009
Voldreu dir 300 anys de continuisme amb la conxorxa entre el caputalisme català i el caputalisme de la resta de l'estat, disfressat de victimisme folclòric, no sigui cas que les classes populars - treballadores posin, com van posar a LES AUTÈNTIQUES REVOLTES POPULARS, el punt de mira on s'ha de posar: en l'explotació i en els explotadors. Llavors, venen els de la lliga o els seus cadells disfressats de "socialistes" a aixafar la revolta.

Aneu a ballar al corro de la patata a l'Abadia de Montserrat, que, per sort, cada dia la gent treballadora té més clar qui és l'enemic i quina és la única possibilitat de què LA REVOLTA TRIOMFI (no precissament "ressistint com a nazió"...)
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
02 des 2009
Més aviat estem davant del BOJOT NEGRE, un ezquizofrènic que ja fa temps que no distingeix la realitat d ela ficció i creu estar lluitant contra Prat de la Riba, mentre ell es creu Bakunin.

Si per sort els treballadors cada dia ho tenim més clar, i passem dels frikis que no distingiu entre enemics i companys de barricada, als quintacolumnistes disfressats d'autonoms.

Si realment creus que la gent s'està fent autònoma i que el moviment autònom avança és que deuries treure el cap de sota l'ala. Molts autònoms estem en l'orbita dels que critiques com un intent desesperat de salvar els 4 mobles que ens queden. Mai la resistència havíem estat en un moment tan dèbil, i això ho sabem tots els que ens movem, mai abans havíem estat tan lluny dels nostres objectius, i ara surts tu l'iluminat purista que té la veritat per sobre de totes i ens dius el que hem de fer tots, acusant als que jo considero companys de lluita perquè me'ls trobo al carrer de ser contrarevolucionaris, i a tu que no sabem ni qui ets, i probablement no estas enlloc perque sino ja sabríem qui ets, t'hem de creure?

En serio primer la feina i desprès els debats... quan nosaltres acabem de fer la revolució llavors tindrem temps epr anar a fer el te amb tu...
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
02 des 2009
A banda de bufar-me-la les nazions, me la bufa encara més que sàpiguen qui soc i si algú o ningú no té constància de la "feina que faig" o de la lluita que pugui dur a terme o si dorm més tranquil pensant que soc un friki o un purista "trasnotxat". No lluito per cap reconeixement ni per cap tros de pastís com els nazi-onanistes.

Per acabar, hauría de discutir-se molt en quina barricada estan els que lluiten. No sé qui realment viu al limbo, a anys llum de la gent.
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
03 des 2009
hola! soc un rabiós!
quan veig comentaris indepes sem gira la castanya i no puc evitar buscar brega i fer comentaris ofensius amb la resta de catalans/es. L'autoodi que sento vers els catalans i contra mi mateix, es o culpa dels indepes del meu poble o culpa meva, tan se val, el fet és que s'ho faig pagar a tothom: indepes i no-indepes. Pq em dedico a fer demagògia contra qualsevol sentiment d'adscripció cultural identitària, sobretot el pròpi, pq després de tants anys d'autotortura catalana, he decidit cagar-me en tots/es, i fer-ho saber a tothom, fins al punt de fer-me pesat, millor, un pesat habitual.
És per això que us demano que m'ignoreu, pq si tothom hagués de fer el bocamoll o bocanegre igual que ho faig jo, en el món seria impossible associar-se per fer quelcom bé plegats. Pq en realitat no vull compartir res, només rondinar i fer el tiquismiquis.
Així ja ho saps passa de mi que soc idiota!
al meu suplantador
03 des 2009
Hi ha gent tan pobre d'esperit que necessita "suplantar" els altres per vomitar les seves parides de pep-sicòleg de suplement dominical de la vanguàrdia... de tot hi ha d'haver a la vinya del senyor. Alienats de merda per qüestions de reis, feudes, castells, escuts i demarcacions territorials per la distribució de la parla o del margalló o del garrofer marsupial.Ramat oví que necessita que li dissenyin un anagrama de ferro calent per marcar-li el cul, oligofrènics ansiosos de què els hi donin una "identitat" prêt-à-porter...

El que més m'ha agradat és la teva signatura final "(...) soc idiota (...)"
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
03 des 2009
a mi em fots pena, tio
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
03 des 2009
Ets el mateix d'abans (vull dir l'aprenent de suplantador)...?
En aquest cas, vas millorant la teva capacitat de debat i d'anàlisi.

Si no ets el d'abans, confirmes la meva teoria de què (tristament) ser nazi-onanista-indepe és incompatible amb el raciocini i de què (també tristament), sou molts (masses).

Descansa, després de l'esforç intel·lectual (unaltre dia posa't una faixa al cap, que no se t'herni el cervell).
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
03 des 2009
Troll, no hi pots fer més ets el que en diem un troll, mantens debats tu solet... et conectes de forma compulsiva i segueixes els "debats-vomitades" que tu mateix crees...

A mi com al de dalt també em fas pena... Si som molts als que ens fas pena. Sempre pots canviar... però sembla que el teu plany autolemantatiu t'aporta més que dur una vida... llàstima.
Re: Des de tots els fronts construïm l'esquerra independentista!
04 des 2009
"Quina pena"... "troll"... quins arguments més sòlids!
Ací en van uns quants de gasosos (no estic per malgastar dialèctica amb ments binàries nazi-onanistes):

... lo de "pep-psicòleg de suplement de la Vanguàrdia" que deia abans, definitivament, encara us queda gran. Compra't una barbie i juga a pep-psico-analitzar-la, xaval. "Debats amb mi [amb ell] mateix"... insinues que em responc a mi mateix, que tu mateix ets jo mateix...? A veure si t'aclares. No sé què té de compulsiu treure el cap de tant en tant i aprofitar per vomitar fricandó damunt de tota la faràndula pseudo-esquerrosa, casposa nazi-onanista i quina incompatibilitat hi ha amb lluitar i treballar i fornicar i llegir... potser els teus dies sols tenen 5 minuts; els meus tenen 24 hores... i ja he perdut masses minuts en aquest CAU de llobatons cumbaiàs de merda en què haveu convertit Indymedia, teòricament, un espai altermundista radical.

Morin les nazions, les banderes i l'alienazió! Visquin la creativitat i l'anarquia!
Sindicato Sindicat