Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
El grup KOP cobra 10.000 euros per concerts solidaris.
Som un mitjà de comunicació lliure, en que el grup KOP és del pocs llocs on és pot escoltar habitualment.
Els hi vem demanar fer un concert, per recollir fons pel nostre mitjà, la resposta:

COBREM 10.000 EUROS !!

quins hipòcrites !!

en Quimi Portet cobra 2500 euros, compareu.

Només el poble salva el poble de timadors i oportunistes !!

Qui no és cregui això, li podem enviar el mail que ens van enviar ells.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
Tens molta raó, quan un grup combatiu(utiliza el mitjà musical per difondre idees) comença a viure de la música que fan començen a desvariar.

La veritat és que no son coherents amb el que diuen.
exemple així a ull que el cantant porti pantalons de 60 euris i calsotets Kalvin Klein.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
Sense ànim d'entrar en polèmiques absurdes a Indy, els KOP cobren molt menys en altres concerts. El que no poden fer és només concerts solidaris.
Avui en dia els "artistes", ja no viuen dels discs (pirateig lícit!), sinó dels directes, i si toquen cada setmana, al final no se´ls contracta, ni se´ls va a veure. I ells decideixen tocar menys, tocar bé, amb bon equip, amb bon cartell, a sales grans (on és fins i tot possible pagar 10.000 euros, i fer beneficis), i espaiar més els concerts.
La pregunta és? Us cal portar els KOP? NO hi ha més grups? Et sembla beneficència 2500 euros el Quimi Portet? Ell és 1, els Kop son 4, qui és més car?
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
KOP ha arribat al punt (soposo) de viure de la seva música. I aquests grups viuen del que recullen als concerts.

La xifra em sembla molt alta per això.

Per altra banda... de veritat cal portar KOP com diuen per aquí a dalt?? Serà per grups!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
Es podria mirar des d'un altre punt de vista. Als concerts solidaris hauria d'especificar-se que són els grups que toquen els solidaris, perquè ni la DAMM ni San Miguel ni el lloguer del local a no ser que sigui ocupat ni l'equip de só sol ser tant solidari.

I pel camí els músics han de pagar-se local d'assaig, instruments, formació (que es paga i com es paga), amplis. Tot això val molta pasta (quant costa llogar un local cada mes?, quant costa un bon instrument amb ampli prou potent per fer concerts?, quan costa un trimestre a l'aula o el taller o ni que sigui a l'escola de música de bdn?). Si a més són músics professionals que volen ser simplement mileuristes, calcul·la el sou, més 250 € d'autònoms al mes -que no ho paga ningú, però no és plan-, més les parts proporcionals de vacances i nadal -lo mateix-. Més el personal que t'ajuda a portar els trastos i/o el llogar la furgo.

Fa molts anys ja els Juanito Pikete i els Mataesquiroles, em sembla que van ser ells, que ja van començar a plantejar que fins on ha d'arribar la solidaritat del músic? perquè jo no veig als treballadors en alçada (feina de moda de la penyita fa uns anys) fent jornades de treball solidàries per finançar les causes justes que sovint, els únics que les financen són els músics.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
jo sé que els kop en segons quins concerts han cobrat 2000 euros, feu-vos-ho mirar i parleu amb els altres organitzadors de concerts si tb els hi passa això o només a vosaltres i a qui més?, si no us volen fer l'arreglo no sé però hi ha molts factors,
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
tu trabaja gratis
si te crees que todo es gratis
si te crees que montar un concierto
sale gratis
pagar a los musicos,
pagar todos los gastos, alquiler de locales, impuestos, seguros...

trabaja gratis!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
no me jodas
si kos se hubiera vendido al sistema
cantaria baladas, rancheras
saldria en t 5
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
doncs per mi cobrar 2000 o 10.000 euros per concerts del rotllo, que altrament són els únics espais on poden tocar aquests pallos, em sembla una burrada. Si és veritat, cosa que dubto, engegaria a la merda els Kop.. la veritat

salut! surt i Juanara i explica la veritat si és quelcom el contrari
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
això és mentida!!
dexeu d'abocar merda contra els KOP i la seva gent,

Amunt els k lluiten!!! Amunt els KOP!!!

Visca la Terra LLiure!!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
i EINA quant cobra?
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
Sòc treballador en alçada, si i què? La meva solidaritat la gestiono com jo vull, he fet cursos de formació per la penyita en més d'una ocasió, pago religiosament les quotes de la meva militància, les subscripcions a les publicacions i als ateneus. NO sé què li ha picat al de més a munt, però el meu, nostre, és un ofici com qualsevol altre i no espero més d'ell del que jo faig. Salut i... bon Kop de falç.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
La realitat pura i dura: Proganda pel fet son els gestors de KOP, i el seu manager Litus Tenesa, a ells podeu preguntar al que aquí afirmo, de totes maneres esteus atents perque d´aquí uns dies publicaré la fulla oficial que ells em van enviar amb el cache de 10.000 euros, per cert en el preu d´en Quimi Portet 2.500 inclou 10 persones entre tècnics i músics.

Per la meva part fer saber a KOP que mai més sonaran al nostre mitjà, espero que la SER, o Radio 3 Nazional, els punxin molt.

En definitiva que l´ajuda mutua pel que és veu és un conte de fades per ells.

Prou falsetats !! Una cosa és el és diu i l´altre el que és fa, obres son amors i no bones raons !!

Apa enreu aquí pogueu, ajuntaments, generalitat, i diputació que si us podran pagar, i a tothom ens estan escanyant.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
29 nov 2009
Pregunteu per "Les Cases de la Música" i el seu finançament semi-subvencionat x ladministració. lo demès són tonteries. la solidaritat és tan necessa`ria com un sou x viure. no siguem tmpoc reduccionistes. me la pela tot plegat. VISCA KOP I VISCA INDYMEDIA BCN!!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Em sembla patètic fer el que esteu fent de publicar coses personals d´un grup de musica amb la vostra ràdio.
A part d´això, per mi els grups de musica, que normalment s´omplen la boca de paraules revolucionaries que sincerament acosten molta gent, però que quan els coneixes de debò t´emportes una sorpresa al veure que son uns paràsits que la seva feina es tocar amb un grup de musica i cobrar grans quantitats de diners per concerts solidaris, això si..son molt comunistes, anarquistes, independentistes etc. El problema però també el tenim nosaltres mateixos perque fem d´unes persones que pugen a dalt d´un escenari uns herois, ens creiem tot el que canten i com que ens omplen les seves lletres quan ens adonem de com son de veritat ens cauen molt baix.
Jo he sigut cantant d´un grup de musica, i si, assajar, els instruments etc costen diners, però siusplau, a aquests grups revolucionaris com KOP, EINA, OBRINT PAS....també els i agrada molt la farlopa, i també es molt cara.
Crec que des de les organitzacions hem d´utilitzar aquests grups igual que ells ens utilitzen a nosaltres, sempre sense caure en idolatrar gent que després els i va molt les drogues i el viure bé, orgull de la classe obrera? que sabràn ells...
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Entre uns o unes de vegades esterieu més bé callats o callades.Això dels 10.000€ és totalment mentida!!! Nosaltres els hem portat en concert fa pocs mesos i no ens van cobrar això ni molt menys. Poder el preu no és el que ens hagués agradat.Ja que volíem que és que vinguéssin a tocar gratis no?? Doncs no i ho trobo perfecte per ells!!! Han fet centenars de concerts per centanars de mogudes diferents i sense cobrar ni un duro o només els desplaçaments o dietes. Poder el final tampoc han de ser ells els únics burros no? Treballar sense cobrar? Que tu ho fas? Ja ho ser que em diràs que no cobrés 10.000€ per treballar 1:30h de concert. Doncs jo tampoc i també em costen molt a guanyar. Però aquets grups són una eina més del moviment i totalment necessàri.
Quant els vam necessitar allà van estar, quan els hem necessitat han tornat a ser a l'altura i estic segur que quan els tornem a necessitar tampoc ens fallaran com no han fet mai.
Aquesta mena de "foro" de vegades hi han temes que fan fàstig i aquesta n'és una.

Companys de KOP seguiu com sempre:
Amb la vostra música anar destruïnt mica en mica aquest estat capitalista i entre totes i tots avancem per construïr aquets Països Catalans lliures i socialistes.

Amunt Camarades!!!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
jo sé que han tocat gratis un parell de vegades des que han tornat per mogudes que han considerat. això depèn de les prioritats que tinguin.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
El que queda demostrat és la invalidesa d'indymedia com a mitjà de contrainformació. Aquí qualsevol pot obrir una "notícia" com si res, dir el que li sembli, rajar gratuitament i mig dia després encara està a la columna... pa`tetic, tot plegat. Si això li sumem que aquí tothom es fa passar per qui no és sense cap tipus de registre ni res, això converteix indymedia en un dels pitjors portals d'informació. Però si fins i tot els sectors llibertaris i autònoms se'n van a escriure a racocatala!!!! imagienu com està el pati.

Qui no estigui d'acord amb el preu de KOP que no els porti, prò que no acabi d'ensorrar aquesta eina (1 cop que entro en 2 setmanes i he de trobar aquest espectacle)
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
raje'm-nos lasss venasss robson jajaja
stic dacord am el Comunista... farlopaaa pa la tropaa xD xD

les lluites no es guanyen -només- als concerts, tot i k és molt cert, q ajuden a difondre -o haurien d fer-ho-. es guanyen als carrers.

a veure, sk ns agrada molt despotricar i el morbo ek...
jo penso k és cert k totdon ha d viure, però jo crec tmb k Indymedia ha servit i serveix encara i k no és una puta empresa capitalista, sinó un portal q vol ser anti-autoritari i alter-mundista, al servei dls mmss d barcelona i rodalies. axí doncs, crec k mereix la nostra solidaritat.
jo he d dir q no puc parlar am propietat pq no conec kap d les dues parts internament. sk només unx lectorx anònim; però si tingués mitjans em solidaritzaria am indymedia. no vull dir res am això, sinó k segur k és possible arribar a algun acord. -si els de l'Ei i els seus 300 tacos ho van fer laltre dia, en el macro-concert mega-revolucionari, tmb ho podrieu fer IMC Bcn, no? Dic jo? Aupa Indymedia, aupa els k lluiten!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Coi! Doncs porteu a en Quimi Portet que és un tio collonut i us portarà un públic no-convencut.

Millor per la incidència: en un sentit qualitatiu (incidiu sobre gent menys polititzada o menys militant) i quantitatiu (en Quimi és bastant més conegut que els KOP).

Per cert. De molt mal gust utilitzar indy per abocar merda sobre els KOP. Com diuen per aquí dalt, han triat el seu camí segons els condicionants que la situació els hi oferia. S'ho han trobat.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
doncs jo hi entro a diari Robson.. i no penso k sigui un espectacle tan lamentable com pintes... a mi em segueix agradant igual k el primer dia k hi vai entrar. si k és cert, k hi hauria dhaver una mica d control, potser, però imc no és d'akest tipus d pàgines on hi ha un sever control, aki s'apel·la a la responsabilitat individual, dic jo i és aket el risc q es corre. i no tenim por del risc, no?
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
a mi m'agrada KOP i tmb m'agrada Quimi Portet. té una cançó k es diu Música per a cremar autobusos jajaja
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
http://www.goear.com/listen/8927d04/maite-zaitut-pirritx-eta-porrotx
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Suposo que t'ha fet molta ràbia no poder assumir el pagament del que et demanen. Que hi farem, la cosa va així, tothom creiem que la nostra causa és la que necessita la mateixa solidaritat que qualsevol altra i sempre anem a buscar als grups amb que sintonitzem en idees i gustos, i que ens poden portar un bon nombre de gent, però aquests grups, apart de ser dels pocs que s'estiren en concerts per mil causes, tampoc poden convertir-se en grups que rebaixin fins a l'infinit la seva única forma de guanyar-se la vida que és en els concerts, i han de prioritzar concerts per causes (de la qual cosa et recordo pocs ho fan) i els que fan per la pròpia supervivència del projecte i del mitjà de subsistència que tenen. Pots tenir una rabieta però em sembla que fins i tot podries entendre-ho si treballes i et guanyes la vida en alguna cosa.

Si has muntat més concerts ho sabràs, com algunes vegades alguns et deixen en l'estacada el mateix dia del bolo i no per això es va tirant merda per la cara. Són coses del directe. Si, acabes de descobrir que com en tot hi ha causes i causes, i algunes tenim menys altaveus i oportunitats o per desconegudes o per no empatitzar amb els grups que creiem que ho fem. O per que som menys enrotllats o més invisibles o simplement menys importants i prioritaris dins de les lluites socials o potser cap la possibilitat de que no tenim la capacitat d'assumir segons quins tinglados per manca de costos, infraestructura i mitjans. Per molt que m'encantin segons quins grups se que no puc portar-los, no se si és el cas. En tot cas, ells decideixen amb qui volen solidaritzar-se i amb qui simplement no poden.

En cap cas apuntar cap als pocs músics que fan alguna cosa et dona la raó, en moltes mogudes ens hem trobat grups que se suposa que són tal o qual i després mita'ls com demanen txorrades i pijades que són per flipar, i? a la següent no els portem i punt, però començar a escampar merda, fer una cacera de bruixes o apuntar com una burda AVT de les essencies del no cobrar a gent que ha fet molt per molts col·lectius, només et deixa com un nen rabiòs, i més quan fins i tot tens els sants collons de comparar això amb "caradures a l'estil Millet", va, home, va, que sembles de la COPE.

Amunt els KOP, amunt el KOP, amunt les radios lliures
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Montar un concert gran solidari representa dies de feina per a moltes militants( contactar amb els grups, aconseguir el lloc, fer cartells, penjar-los, torns de barra, compres, fer el menjar, vigilar la porta de l'espai on es fa el concert,.....) totes aquestes persones no veuen ni veuran un duro per aquesta feina, en canvi el grup que toca 2 horetes s'endú milers d'euros. Amb aquests diners es pot financiar anualment alguns colectius.
Per cert, els colectius polítics també necessitem locals on reunir-nos, i ens encarreguem de aconseguir-los, també menjem tots els dies, ens paguem els nostres estudis,.... Per a mi els grups que ens cobren aquesta pasta, mai no poden ser companyes, ja que mentres naltros ens juguem el tipus al carrer, n'hi ha alguns que viuen de la solidaritat. hi ha molts grups de companyes de veritat que toquen gratis o per lo que els hi costa el desplaçament.
En fi, la polèmica de sempre, jo personalment no monto mai concerts amb grups que hem cobrin una pasta, prefereixo menys qualitat i públic, però treballar amb companys de veritat que després et trobes als carrers, no amb estrellites alternatives
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
tampoc cal ara k traguem les coses d context i linxem els camarades d KOP, k fa tmps k lluiten com bé és sabut -laltre dia vai veure un documental penjat a http://www.culturalliure.net/index.php
, crec i precisament vai veure el JuanRa de jove, currant a un històric CSO dl Vallès, i totxs sabem les viscisituds viscudes x akesta gent.
Solidaritat si, coherència tmb! Salut, llibertat, anti-autoritarisme anti-globalització i socialisme!!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
linxaments propis d racó català. on hi sol haver força ultra-puristes q pel ks veu tenen una vida exemplar, quan res depèn d'ells -o no- i és molt fàcil emetre pre-judicis -en qualsevol dls sentits-

q hi hagi pau -entre pobles-, unitat i socialisme!

debat similar, sobre el grup EINA xD xD
http://www.racocatala.cat/forums/fil/114289/eina-en-directe-forn-girona?
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Hauríem de tendir a no-crear tans màrtirs, herois u personalismes...
Som lxs k sóm a les manis, a les assemblees, a les lluites, les mogudes, salut!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Obviament la lluita es gunaya al acrrer i no als concerts

pero si s'han de fer es necesitaran grups musicalment bons que sonin be i aixo son molts diners i molt de temps.

tambe es pot ser supercoherent i portar el tipic grup punki que no cobrara mai i que acusa de venguts a la resta, que la seva maqueta es una cinta de caset grabada amb el micro de la radio i que el directe son cuatre crits mol mal sonoritzats i tres instruments que no van acompasats. En aquet cas en comptes del concert m'anire al bar del costat que no se que hi posaran pero com a minim no hem faran mal les orelles.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
dacord amb UN. si volem difondre i créixer, haurem d posar-hi també mitjans. cal veure cada situació particular i adaptar-se
salut
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
eiii!

On és pot veure exactament el link del vídeo? A veure si poseu l´enllaç gent!! http://www.culturalliure.net/index.php

I tinc algun dubte sobre el tema... El sobrenom de "Marc" d´on surt? És un invent dels Mass Mèdia o és que realment li diuen així?

I sobre que sempre es diu que sou de Celrà: vau néixer allà però sempre heu viscut a Barna? Havia llegit que viviu a la Kasa de la M., no sé si ara però sí abans.

Enga, a veure si contestes les preguntes -ni que sigui per sobre...-! D´un fan XD
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
eiii!

On és pot veure exactament el link del vídeo? A veure si poseu l´enllaç gent!! http://www.culturalliure.net/index.php

I tinc algun dubte sobre el tema... El sobrenom de "Marc" d´on surt? És un invent dels Mass Mèdia o és que realment li diuen així?

I sobre que sempre es diu que sou de Celrà: vau néixer allà però sempre heu viscut a Barna? Havia llegit que viviu a la Kasa de la M., no sé si ara però sí abans.

Enga, a veure si contestes les preguntes -ni que sigui per sobre...-! D´un fan XD
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
jo tenia pensat apuntar-me a alguna activitat precisament que fan a la K. de la Muntanya, algú em sabria dir què tal són?
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
nu sé potsé era d sants.tv io k sé.. jo n sk dls ks fan palles am els seus cantants preferits.. m la porta fluixa i pendulant.. el compromís es demostra als locals i a les mogudes -i crec k aki no sha d dmostrar res a ningú- maderos a cagar-, x part meva, aborto aket debat. salut
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Personalment crec que hi ha una falta de debat sobre el tema de viure de la música, o mes aviat "sobreviure".

Tots els currus assalariats son explotadors, i la majoria estem obligades mínimament a tenir uns ingressos encara que despres els acabem destinant a CSO, fanzines, etc.

El que passa es que es incomode veure com alguns no només sobreviuen, sino que s'enrriqueixen mitjançant una eina politico-cultural Caldria veure fins a quin punt es un curru, fins a quin altre es política o difusió, i si aixó es lícit


Jo apostu per aquells grups que no es lucren amb la música, que son coherents amb les seves lletres, que ja tenim suficients casos de grups que han començat com KOP i han acabat com La POLLA. EL QUE FALTEN SÓN GRUPS AUTÉNTICS.

Es necessari separa la lliure cultura d'aquest capitalisme salvatge com es el mercat músical!
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
30 nov 2009
Els grups alternatius primer comencen fent concerts només cobrant els viatges, perque creuen que la música es una eina per fer arribar basicament a la joventut unes idees polítiques. A mi em sembla perfecte que a ningú li costi diners anar a tocar a un lloc, és a dir´em sembla perfecte que demanin que sel´s i pagui el viatge, el sopar i la beguda,i si tenen més nom quelcom de diners. El problema bé quan aquests grups passen a utilitzar la música com a eina de viure i pagar-se els seus vicis( sobretot les drogues, només cal veure grups com KOP, EINA, i OBRINT NAS...i es fàcil veure que van de droga fins al cul a cada concert) ja que llavors es transformen en parasits socials, primer perque ja no formen part ni de la classe obrera ni del proletariat, ja que tan de bo la nostra força de treball es pagués a 5000euros/hora, la seva força de treball es assimilable a la de un banquer. I ja no diguem la seva gran contradicció de ser revolucionaris i fotre´s fins al cul de droga... En definitiva, un grup de musica revolucionari no hauria de viure de la música, i no tenir managers que actuen com si fossin managers del Bisbal( com més et pugui treure de diners millor, sense preguntar ni tan sol perquè es fa el concert).
salut
Alternativa Platino
01 des 2009
Habeas Corpus - Alternativa Platino ("A las cosas por su nombre" 1999)

Estamos renunciando al sueño.

Alternativa Platino. Alternativa Platino.

Me pongo hasta las cejas. Tengo tantos amigos como coca en los bolsillos.
Si, yo. Corre que te “pillo”. Me meto más que pillo.
Me pierde la nariz y me pierde la boquita cuando pío.
Pío y pillo. Y me río. Pío y pillo.
Speed y cocaína en los Centros Sociales .
Speed y cocaína en los servicios de los bares.
Tiro va, tiro va, tiro viene y tiro va.

Consumiendo. Consumiendo, poco a poco te estás consumiendo.
Consumiendo. Consumiendo, poco a poco te estás consumiendo.

Alternativa Platino. Alternativa Platino.

Estoy contra el Sistema y contra toda Autoridad.
Contra todas las formas que hoy existen de mandar.
No admito llegar a convertirme nunca en esclavo.
Y lo hago tiro a tiro y lo soy gramo a gramo.

Alternativa Platino. Alternativa Platino.

Salto al vacío y de un salto me exalto.
De un salto me salto todos mis principios.
Salto al vacío y de un salto me exalto.
De un salto me salto todos mis principios.
Estoy tan ciego que no veo más allá de mi ciego.
Me pongo más y más. Me pongo hasta que ya no tengo.
Y no veo que estoy ciego, y no veo que estoy sordo, y no veo que estoy mudo. No veo lo que estoy haciendo.
Lo ves todo del color que te está matando. Lo ves todo del color que te está matando.

Alternativa Platino. Alternativa Platino.

Confundes una pesadilla con un sueño.
Confundes una pesadilla con un sueño.
Te confundes buscando el cielo en el infierno.
Y te ves mejor. Y te ves un Dios
Y te ves muy listo, mucho más listo que yo.
Te ves capaz de todo y eres incapaz de nada.
Toda tu vida gira alrededor de esa basura.
Te pones violento, te pones muy violento.
Te pones tan violento hasta que te “pones”,y que marcha, y que buen rollo.
Lo ves todo tan blanco, lo ves todo del color que te está matando.

Consumiendo, consumiendo, poco a poco te estás consumiendo.
Consumiendo, consumiendo, poco a poco te estás consumiendo.

Alternativa Platino. Alternativa Platino.

Tiro va, tiro va, tiro viene y tiro va.

Alternativa Platino.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
01 des 2009
paternalismo? xarneguismo? xauvinismo? borroketas? canallas d barrio? cholas y poligoneros? chicos radicales, indepes e bootboys? gente d pasta? nuevos ricos? paternalismo
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
01 des 2009
http://www.goear.com/listen/0a9f7b3/10---De-la-inconsciencia-a-la-concie
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
01 des 2009
MENOS BLA BLA BLA DELANTE EL ORDENATA KE OS KREEIS MUY WAYS Y SALIR YA A LA KALLE KOÑO KE NOS ESTAN JODIENDO O NO LO VEISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ALE ALE ALEE

A ESPABILAR TODOS YA OMBREEEEEEE

X LA ANARKIA
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
01 des 2009
Aquesta història és més vella que l'anar a peu: quan un comença a tocar és jove, es menja el món i es pensa que la revolució està a la propera cantonada. Passen els anys, passa la gent, passa l'entusiasme i arriben les hipoteques, les ganes de sentar el cap i el desengany. I si el grup ha tingut èxit segueix tocant per inèrcia i perquè hi ha demanda. És un procés natural, i quan s'arriba a aquest punt toca buscar un nou grup compromès de qualitat que ho doni tot, que es cregui el que canta i que visqui d'acord amb el que diu. Els altres s'han fet vells i ja no serveixen.

Tampoc és cap trauma: passeu de KOP i llestos. El problema és que s'enfoca la qüestió dels concerts de manera errònia: es busca portar molta gent per treure molta pasta, i doncs cal un grup gran. S'adopta una manera espectacular de finançament, que imita la manera capitalista, i és normal que el grup en qüestió, un cop és conscient d'això, demani la seva part del pastís, fer altra cosa seria ser burro.

D'altra banda, i en qualsevol cas, jo sóc partidari de donar-li diners al grup encara que no els demanin, igual que cobra el tècnic de so que també acostuma a ser suposadament del "rollo". Però 10000 és una passada, sí.

I ningú n'ha de fer res de les aficions tòxiques dels grups llevat d'ells mateixos, perquè és evident que els 10000€ no se'ls gastaran en farlopa. Ja serien morts si ho fessin.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
01 des 2009
Els tracteu d'estrelles, els porteu a tocar perquè són estrelles (dins del reduït àmbit de l'esquerra extraparlamentària, és clar), per què us estranyeu si es comporten com a estrelles? Només són el que heu fet d'ells, en alguna cosa l'haureu cagat, alguna cosa falla... Però és clar, més fàcil que fer d'una altra manera ´s culpar-los a ells. Hipòcrites.
Re: KOP solidaris ? o caradures a l´estil Millet ?
17 des 2009
Salut,

Sóc en Litus, de l’oficina de contractació i discogràfica de KOP, i ús escric després de llegir aquest titular junt amb la informació que aporteu referent a la banda KOP, i bé, dir-vos que des de els inicis de la gira de “Sols el poble salva el poble” jo he estat la persona que des de l’oficina ha gestionat la totalitat dels concerts i propostes que ha rebut el grup durant aquest 2009.

Hem fet una quarantena de concerts per diferents llocs i espais, (estan tots publicats al MySpace de la banda www.myspace.com/kopantifa ) i hem treballat contra moltes adversitats, des de grups feixistes convocant concentració a prop del concert, controls de la Guardia Civil, Mossos d’esquadra, Policia Local... cap al públic assistent al concert, els organitzadors dels concerts... articles de premsa acusant a la banda de grup terrorista (entre d’altres), això i la clara dificultat del dia a dia de forma una banda de rock amb compromís polític i és aquí on voldria centrar el meu escrit i per aquestes raons m’alarma molt el titular aquí citat. Certament m’alarma perquè mai, mai i mai des de la nostra oficina s’ha llançat una proposta d’actuació a aquesta quantitat de diners i dic mai amb tota la seguretat que em correspon dins l’oficina i amb la banda, així doncs, jo et convido simplement a que si sou un col•lectiu polític o bé un espai de comunicació lliure tal i com et presentes facis públic (el suposat mail que dius que jo vaig contestar a la vostre proposta d’actuació amb un simple cobrem 10.000€) . Et convido a que adjuntis aquest mail per tal de corrobora la teva mateixa informació i no seguir amb altres mentides encara més absurdes.

Per altra banda, també et voldria contestar que KOP, com totes les bandes de la nostre oficina tenen un catxet marcat de cara a fer actuacions, i aquest catxet es fixa simplement a espais que el cost de l’actuació l’assumeixen administracions com ajuntaments, comissions de festes, ... i que els diners mai surten d’espais autogestionats, i molt menys en concerts solidaris ... i així és la política de preus de la nostra oficina, t’ho dic perquè si vols pots publicar el llistat de les nostres bandes (encara que si no et vols prendre la molèstia, aquestes dades estan publicades en la nostre web) . El pagament d’aquest catxet, per part de els administracions o subvencions a entitats, és el que els permet una economia suficient per afrontar els costos del local d’assaig, una part dels instruments (no la seva totalitat), els tècnics, els equips de so, llums, lloguers de furgoneta, benzina, peatges, dinars, hostals, cartelleria... D’aquesta manera podem afrontar els concerts solidaris que hem fet aquest 2009, únicament sota el cost de les nostres infraestructures.

No ho crec, però si el que vols és obrir un debat en el qual els grups de música amb un compromís polític cobrin en benefici propi un salari per alguna actuació, encantat estaria de participar, però veig que amb el teu titular no deuen ser aquestes les teves intencions...

Salutacions,

Litus
litus ARROBA propaganda-pel-fet.cat
Sindicat