Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Divendres 27: Presentem llibre a Balaguer (Lleida) "Entre la Revolució i les Trinxeres"
26 nov 2009
Al Lokalillo (C/ Del
Pont, 11) de Balaguer (La Noguera), el divendres dia 27 de Novembre, a les
20.30h.
El Col·lectiu Negres Tempestes i Aldarulls Edicions publiquen el llibre
"Entre la Revolució i les Trinxeres"
Autor: Camillo Berneri
Any de publicació: 2009

Producció Editorial:

Aquests últims anys hem viscut un procés de recuperació de la memòria històrica encapçalada pel Tripartit que té com a objectius legitimar l'actual sistema democràtic burgés i amagar o desacreditar la Revolució Social iniciada el 19 de juliol de 1936. El col·lectiu Negres Tempestes i
Aldarull Edicions editen la traducció al català d'aquest llibre amb la intenció de donar a conèixer aquests fets: "Entre la Revolució i les Trinxeres" és un recull de cartes publicades per Camillo Berneri al setmanari "Guerra di Classe" on va reflectir l'eufòria inicial dels primers mesos de la Revolució i va advertir de les conseqüències de la recuperació progressiva del poder per part de la burguesia que van materialitzar-se en els Fets del Maig del 1937 on el propi Camillo Berneri va ser segrestat i assassinat.

Aquesta edició inclou també la introducció que va afegir "Ediciones Mayo del 37" (editorial vinculada al MIL) en la edició de l'any 1973. Podeu aconseguir l'exemplar al mòdic preu de 5€ als punts de distribució habituals i a la "paradeta" del Bloc Negre al Fossar de les Moreres el proper 11 de Setembre.

Organitza: Col·lectiu A les Trinxeres
Colabora: El Lokalillo-Sarna Social i Negres Tempestes

This work is in the public domain
Sindicat