Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
programa de festes alternatives
26 nov 2009
Benvingudes a les festes alternatives de Sant Andreu del Palomar
Benvolgudes Veïnes i veïns, L'assemblea de festes alternatives tornem a organitzar les nostres activitats amb motiu de la Festa Major.

Muntarem una Karpa al mateix lloc que l'any passat, al c/Segre amb Sant Adrià, tot i que compartirem la plaça amb una escola feta amb barracons. JA sabem que la inversió en l'educació no és precisament una prioritat de L'Estat.

Aquest any a la nostra karpa hi haurà concerts ( rock&roll, hip-hop amb consciència i salsa), passi de documental, poesia, taula rodona, matinal infantil i dinar popular. Fora de la karpa també organitzem la tradicional bicifarra, un curiós cabaret, un torneig de patxanga futbolera i una xerrada sobre transexualitat i prostitució.

Com sempre, des de fa 18 anys, procurem combinar la festa i la lluita. LLuitem contra el capitalisme, la repressió i el control policial, l'explotació animal, l'heteropatriarcat, el racisme, la xenofòbia i en general contra aquest sistema que en oprimeix.

Creiem en l'autogestió i en la necessitat de ser autònomes,perquè no creiem en les polítiques institucionals que procuren satisfer les seves necessitats capitalistes i de consum, a través d'una cultura i un oci mercantilitzats. Reivindiquem la disposició d'espais de i per al poble, així com la construcció d'un Sant Andreu lliure d'especulació, d'elitismes i de la marca Barcelona.

No volem que amb l'excusa de l'AVE transformin el nostre poble fins fer-nos fora. Volem la Fabra&Coats pel poble i volem un accés lliure al equipaments. Ens indigna que ens deneguin aquest accés i que ens l'ofereixin nomès quan tenen interessos polítics per tancar-nos la boca. Per nosaltres això són molles i ja n'estem fartes. Per tot això, aquest any hem decidit lluitar pel pa sencer!

Vina a coure'l amb nosaltres del 27 de novembre al 7 de desembre!

T'HI ESPEREM!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: programa de festes alternatives
26 nov 2009
Amb aquets manifest hi havia associat un díptic que contenia el programa de festes d'aquets any 2009. Algun problema ha hagut en la càrrega del arxiu... ho tornarem a intentar
disculpeu les molèsties!

assemblea de festes
Re: programa de festes alternatives
26 nov 2009
també volem unes festes lliures de autoritarismes... que si no ens passarà com a madrid. Autònoms si, anti-autoritaris també.

Per una Catalunya lliure de Partits
Sindicat Terrassa