Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Lliurades a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú les adhesions amb en Karim des del món sindical
26 nov 2009
Aquest dilluns, 23 de novembre, dos representants del món sindical, Josep Bel (coordinador de Co-Bas) i Luís Blanco (portaveu de la IAC) i en nom de la plataforma “Que la crisi la paguin els rics”, han lliurat a l’Ajuntament de la ciutat un llistat d’adhesions al manifest de suport al Karim.
20091123%20-%20entrada%20ajuntament%20adhesions%20sindicals[1].jpg
20091123%20-%20luis%20blanco%20signatura%20manifest[1].jpg
banner.jpg
Els representants sindicals han criticat la posició de l’equip de govern municipal que va rebutjar una moció de solidaritat amb en Karim el passat 1 de juny.


Un eventual empresonament del militant independentista vilanoví suposaria la mobilització de les entitats que treballen en aquesta plataforma i que agrupa des de sindicats fins a organitzacions polítiques, associatives de bases i de barri molt diverses.

En el llistat d’adhesions hi consten les dels sindicats CGT, Intersindical-CSC, Co.bas, IAC, COS, CNT, FTC, FEMEC-CGT i SUC. A més de les seccions sindicals de CGT de Transports Metropolitans de Barcelona, de Parcs i Jardins i del Grup Gas Natural, o el grup de treballadors organtizats de l’asseguradora Zurich. Acompanyant el món sindical, un seguit d’entitats socials de base s’han afegit al lliurament de signatures com són la Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat, l’Associació de Papers i Drets per a Tothom, l’Assemblea per l’Habitatge Digne de l’Hospitalet de Llobregat, l’Assemblea de Barri de Sants, la Comissió Sants en Crisi i el Col·lectiu enFoc. Aquestes mostres de suport han estat recollides en pocs dies i representen el compromís de la citada plataforma cap al cas d’en Karim.

El món sindical ha respost a favor d’en Karim ja que hi veuen un clar capítol de repressió que pretenia, amb la seva detenció ara ja fa un any, fixar un avís per al seguit de mobilitzacions que s’han succeït entorn de la crisi, els acomiadaments i els expedients de regulació d’ocupació.

Per la seva part, la Coordinadora Antirepressiva del Garraf (col·lectiu local) i Alerta Solidària (entitat amb presència arreu dels Països Catalans), han agraït aquesta mostra de suport i han expressat el seu desig per un canvi urgent en l’actitud de l’alcaldia respecte al cas.

En Karim, veí de Vilanova i la Geltrú, conegut membre de la independentista Assemblea de Joves, va ser detingut després d’una manifestació convocada per la plataforma “Que la crisi la paguin els rics”. Acusat d’haver agredit un mosso d’esquadra, està pendent de l’execució de la sentència. En Karim es nega a assumir una sanció econòmica alternativa ja que assegura que no està disposat a assumir un delicte que no va cometre i que en tot cas, pel perjudici que suposa que es pugui empresonar algú per no pagar una sanció econòmica, el reafirma en la injustícia del cas i en la seva determinació insubmisa i desobedient. Cal recordar que aquesta actitud coherent pot comportar al jove vilanoví un empresonament de fins a 50 dies.

Notícia publicada per El PUNT.

http://suport-karim.bloc.cat

http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat