Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La izquierda abertzale afirma que el PSOE busca frustrar el debate político y abortar "todas las soluciones por la fuerza"
24 nov 2009
La izquierda abertzale cree que con operaciones como la de esta madrugada el Estado español pretende frustrar el debate político y la iniciativa de la izquierda independentista, ya que el PSOE "tiene un miedo enorme" al debate ya que "no tiene argumentos para justificar la negación de Euskal Herria".
aski da.jpg
Gerra Zikina, Faxismoa... ASKI DA!!


http://www.gara.net/azkenak/11/168497/es/La-izquierda-abertzale-afirma-q

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La izquierda abertzale... blablablabla
24 nov 2009
Els batasunos donan lliçons de democracia i assenyalant amb el mateix dit que prem el gatell per assassinar gent desarmada als suposats feixistes- espanyolistes del psoe?
Olé sus güevos!
Potser haurien de donar lliçons de cinisme que d'això tenen molta experiencia...
Re: La izquierda abertzale afirma que el PSOE busca frustrar el debate político y abortar "todas las soluciones por la fuerza"
25 nov 2009
Una cosa no treu l'altra. I parles dels batasunos com si fossin un bloc uniforme i anessin tots a una, i fa temps que això ja no és així. Una part important passen d'ETA, i justament ara que debaten sobre el tema el PSOE s'hi acanissa, deixant clarament veure que l'objectiu no és acabar amb l'activitat armada d'un sector de l'esquerra abertzale sino amb tot l'espectre polític de l'esquerra abertzale. I això són dues coses diferents.
Sindicato Sindicat