Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifest de la 6a FMReivindicativa
24 nov 2009
Manifest de la 6a Festa Major Reivindicativa de St. Andreu

Veïns i veïnes, tot en el poble de Sant Andreu està en crisi? No! Un colla d' irreductibles andreuencs i andreuenques resisteix ara i sempre a l' invasor, i amb les nostres mans, peus, cors i caps tornem un any més per a organitzar una Festa Major lúdica i combativa, on la diversió i la reivindicació brinden i lluiten plegades.

Quina és la poció màgica? No són subvencions ni festes a cop de talonari (amb nosaltres, els Fèlix Millet, Alavedra, Bartomeu i companyia no rascarien res) sinó el convenciment i les ganes de ser una part activa en la vida social de Sant Andreu, una participació que només entenem des de l' autoorganització, l' autogestió i el compromís amb la lluita contra una realitat cada cop més dura per als sectors populars del nostre poble.

Som així i no podem ni volem evitar-ho: si ens acomiaden de la feina ens manifestem, si ens dicriminen pel nostre gènere ens revoltem, si ens ofeguen amb l' especulació alliberem espais i respirem, si ens plouen les mentides dels mass-media obrim el paraigües de L' Eixida, si ens diuen "espanyoles" nosaltres responem "catalanes", i si ens imposen un Rei agafem benzina i encenedor. És així, som i serem gent revolucionària, tant si el Saura vol treure la porra com si no vol.

Andreuenques andreuenques, durant aquesta Festa Major sortiu al carrer i gaudiu, estimeu, balleu, crideu, lluiteu... i que la seva merda de crisi capitalista ens agafi organitzats i organitzades, amb la cama ben a punt per donar una puntada de peu al cul a tots els miserables de corbata i cotxe oficial, una puntada que se sentirà des de la Pegaso fins a Tramuntana, des de la Meridiana fins a la Maquinista.

Esperem de tot cor que aquesta 6a Festa Major Reivindicativa sigui un punt de trobada per a tots aquells veïns i veïnes que somnien realitats de llibertat, que fan possible utopies de justícia, i desitgem que en el dia a dia que vingui després de les festes ens seguin trobant a la taula del centre social, a la barra d'un concert o a la barricada més propera.

Visca Sant Andreu lliure i combatiu!

Visca la Festa Major Reivindicativa!
Mira també:
http://www.fmreivindicativa.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa