Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Solidaritat amb Euskal Herria [Vilafranca del Penedès]
23 nov 2009
Dimarts 24 de novembre, a les 20 h. a la sala d'actes de l'Escorxador acte solidari Democràcia per a Euskal Herria, llibertat detinguts.
Dimarts 24 de novembre, a les 20 h. a la sala d'actes de l'Escorxador acte solidari Democràcia per Euskal Herria, llibertat detinguts.

A càrrec de: Tasio Erkizia portaveu de l'esquerra abertzale i Gabi Basáñez, militant de l'organització internacionalista basca, Askapena.

També hi intervindran, en Xavier Navarro, regidor de la CUP a l'ajuntament de Vilafranca, Gerard Rabat, Gerard Rabat, de l'Intersindical CSC, Jaume Claramunt, membre de la Comissió 11 de Setembre, Adrià Pet, coordinador comarcal de la COS....entre d'altres.

Ho organitza : Amics i Amigues d'Euskal Herria
Amb el suport de : Associació Cultural La Fornal, Assemblea de Joves de Vilafranca, Comissió 11 de Setembre, Coordinadora Obrera Sindical, CUP, Endavant (OSAN), Intersindical CSC.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb Euskal Herria [Vilafranca del Penedès]
24 nov 2009
Qué originals, no m'espervaa res semblant! A Vilafranca?
Re: Solidaritat amb Euskal Herria [Vilafranca del Penedès]
24 nov 2009
Que original, criticar un acte de solidaritat amb Euskal Herria, organitzat per l'esquerra independentista, no m'esperava res semblant! a Indymedia?
Re: Solidaritat amb Euskal Herria [Vilafranca del Penedès]
24 nov 2009
Vale, cosí. I 'criticar la propaganda sistemática a l'indymedia BCN d'un acte de solidaritat amb els feixistes que s'amaguen darrere els simbols, l'etnocentrisme i les tradicions culturals d'Euskal Herria per fer la feina bruta del feixisme espanyol i donar vots al PP ejpanyol' et sembla més acurat?
Sindicato Sindicat