Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
3ª Patxanga Futbolera
23 nov 2009
3ª Patxanga Futbolera

" No tindràs el sou anual d'en Messi ni en 8 segles"
10 h escola Pegaso (c/ dublín)

metro : Fabra i Puig
patxangafutbolera tipus ibañez.jpg
Amb el fred ( o no??)...tornen les esperades festes de Sant Andreu! ueeeeeeeeee! i amb elles, com no podia ser d'una altra manera...torna la PATXANGA FUTBOLERA!!!

Així doncs esteu totes convidades a venir amb calça curta i una bona bufanda al nostre Poble, el dia 29 de novembre, a les 10 del matí..sí! ho heu sentit bé, a les 10h! preguem puntualitat i la recompensarem amb una bona tassa de xocolata calenta!

Els equips haurien de ser mínim 5 persones, i ens encantaria que fossin mixtes!!! Prioritzarem aquells equips on hi participin noies alhora de fer la llista dels participants, la qual serà de màxim 16 equips. Per tant TOTHOM S'HAURIA D'INSCRIURE PER VIA INTERNET, el més àviat possible, a l'adreça següent: patxangafutbolera ARROBA hotmail.com

FEU-NE DIFUSiÓ!!!!!!!


apa doncs! a disfrutar al futbol al carrer i no tancats mirant per la tele a una colla de bandits que cobren sumes insultants!

Assamblea de festes Alternatives de Sant Andreu
patxanga_ima.wav
patxanga ima.wav (1,12 MiB)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3ª Patxanga Futbolera
24 nov 2009
vaja, pensava que volieu dir el partit de costellada que fa la selecció catalana cada any per aquestes dates de nadal...
Re: 3ª Patxanga Futbolera
25 nov 2009
Sou uns sectaris! Tan de bo fessiu unes festes tots junts de puta mare . Ni Reivindicatives ni alternatives ... Que la gent vol gaudir més de vosaltres sense haber de triar entre uns o altres!
Re: 3ª Patxanga Futbolera
25 nov 2009
Que cadascú treballi amb qui millor i més a gust ho faci, no? No per ser del mateix barri has de funcionar de la mateixa manera.

Jo sóc dels que prefereix moltes petites festes que unes de grans, per diversos motius:

1) Hi ha més varietat i un dia em vindrà de gust anar al que fan unes i un altre dia al que fan les altres.

2) Són menys massificades.

3) Això impedeix que es facin grans concerts i s'hi aboqui la major part de l'esforç, i alhora dóna l'oportunitat de mostrar la seva música als grups del barri.

Resumint, quantes més es facin més de barri són. I no crec que sigui una qüestió de sectarisme, darrerament no sé què passa que a Barcelona s'empra la paraula "sectari" per qualsevol cosa. La unitat és necessària per certes coses, per d'altres no!

Diversitat és riquesa, no sectarisme!
Sindicato Sindicat