Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
Dj. MariKarmen Free, Musika es Lucha
23 nov 2009
senora.jpg
MariKarmen Free Dj.

Ya esta a vuestra disposición la Dj MariKarmen Free, que se encargara de que las fiestas en los C.S.O tomen un nuevo sentido:

·Musica hortera.
·Pantojismo político.
·Flamencore

MariKarmen Free no cobra por pinchar en los centros sociales autogestionados, ni en fiestas antirepresivas de cualquier tipo.

Link de la pajina de la Mari
http://cid-5df4e64130222aa6.spaces.live.com/default.aspx
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=W0S81T41S3Y
http://www.youtube.com/watch?v=kt7IIqnj750

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dj. MariKarmen Free, Musika es Lucha
23 nov 2009
Ok, la vi pinchando en la teixidora y casi hace que nos caigamos todos muertos de tanto bailar, me lo pase en grande, en definitiva muy buena.
Re: Dj. MariKarmen Free, Musika es Lucha
23 nov 2009
Doncs he mirat la seva pàgina i se'm treuen les ganes només veient windows live a dalt de tot i a l'esquerra. Hòstia, a veure si anem avançant cap al software i la cultura lliure!! Tant alliberament i encara estem amb windows?
Re: Dj. MariKarmen Free, Musika es Lucha
23 nov 2009
A lo mejor es que no todas tenemos la posibilidad de escojer, y algunas nos tenemos que resignar a hacer la pajina desde un locutorio, la critica es facil, desde la comodidad.
Re: Dj. MariKarmen Free, Musika es Lucha
26 nov 2009
Em sembla perfecte tot plegat i no m'importa això de Windows, només volia cridar l'atenció sobre una cosa:

Si aquesta apologia del lúdic i l'oci no es fes des de la lluita trans-marika-bollo, tindria la mateixa acollida? És a dir, fer apologia (i promocionar-se, amb telèfon i tot) de la festa i de la "rancietat espanyolista" (com he hagut de llegir per aquí) està bé si la fan els mariques i malament si la fa qualsevol altre? No se'n diu condescendència, d'això?

Consti que jo crec que la diversió és sempre revolucionària. Però sempre, no quan queda guai dir-ho per correcció política.
Sindicat