Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Es consolida Montblanc Decideix
21 nov 2009
L’organització de la consulta independentista ja compta amb una vintena d’entitats a més de persones a títol individual.
Ahir divendres 20 de novembre vam realitzar la segona assemblea de Montblanc Decideix, la plataforma ciutadana que organitzarem la consulta independentista a la capital de la Conca de Barberà. Aquesta plataforma ja compta amb una vintena d’entitats a més de persones a títol individual.

El principal objectiu d'aquesta plataforma és deixar de banda els colors polítics i que sigui el poble de Montblanc el veritable protagonista d'aquesta iniciativa popular.

En aquesta segona assemblea em decidit coordinar-nos amb la resta de pobles de la comarca que vulguin realitzar consultes, així com animar a la resta de municipis a que també es sumin a l’iniciativa. Pel que fa a l’organització em establert els primers càrrecs, com són un secretari, un responsable en temes d’informàtica, una portaveu, així com una persona encarregada de comunicar-se amb la resta de municipis de la Conca. També hem parlat de dates, el dia del referèndum serà el 28 de febrer.

Des de Montblanc Decideix, volem aglutinar el màxim d’entitats i persones de la vila per tal de que l’esdeveniment sigui del tot participatiu. Es per això que us animem a tots i totes a que participeu a la pròxima reunió, que serà el dia 4 de desembre a dos quarts de 9 del vespre a la sala polivalent del Casal d’Entitats. També disposem d’un correu electrònic (montblancdecideix ARROBA tinet.cat) per a què ens feu arribar les vostres adhesions, demanar informació, etc.


Montblanc Decideix,
Montblanc
20 de novembre de 2009.
Mira també:
http://montblancdecideix.blogspot.com/

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat